Ben YD önermem zaten sadece öyle bir durum var yani onu hatırlatmak istedim.Aynen o da var. Bir çok seçenek doğuyor. Oyun icinde redmagicte düşünebilir kamera içinde vivoda. Ama yd iphone dolandırıcılığı fazla oluyor iphone alacaksa dikkat etmeli.
Ben YD önermem zaten sadece öyle bir durum var yani onu hatırlatmak istedim.Aynen o da var. Bir çok seçenek doğuyor. Oyun icinde redmagicte düşünebilir kamera içinde vivoda. Ama yd iphone dolandırıcılığı fazla oluyor iphone alacaksa dikkat etmeli.
Telefonu yoğun ve üst düzey kullanmicaksanız daha ucuzada telefon bakabilirsiniz. 50k isede s25+ zorlanabilir.Yoğunluklu olmasamda oyun ve video
Bende yd alırsa sonucu ne olur onu açıkladım hocam.Ben YD önermem zaten sadece öyle bir durum var yani onu hatırlatmak istedim.
Xiaomilere 40 50k fazla bence. S25+ çok daha mantıklı olur her açıdan.iPhone almam alırsamda 15 alırım oda en sonki seçenek şuan
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-15t-pro-512gb.html
Bunu ve
![]()
Xiaomi 14T Pro (1 TB)
Xiaomi 14T Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bunu düşünüyorum
Evet onlarada olur aslındaBende yd alırsa sonucu ne olur onu açıkladım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomilere 40 50k fazla bence. S25+ çok daha mantıklı olur her açıdan.