intrusion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 271
apple fan boyu ya emoji atmis bide yorumumaiphone 15 kesinlikle android bakma bile.

apple fan boyu ya emoji atmis bide yorumumaiphone 15 kesinlikle android bakma bile.
2 yıl sonra kasmaktan instagram dahi açmayan rezil samsungun ile mutlu olapple fan boyu ya emoji atmis bide yorumuma![]()
en son s3 mini kullanmissin heralde2 yıl sonra kasmaktan instagram dahi açmayan rezil samsungun ile mutlu ol![]()
Gözünü seveyim sence 7 sene desteği olan amiral gemisi 2 seneye kasar mı? A32 kullanıyorum 2 yıldır bir sorunu yok.2 yıl sonra kasmaktan instagram dahi açmayan rezil samsungun ile mutlu ol![]()
Redmi Note 10s ile de iPhone 13 karşılaştırmak garip olmuşXiaomi redmi note 10 s kullanıyorum kalite ortada arka kasa plastik çiziliyor iz kaldı gitmiyor kamera berbat aşırı kasıyor ekran ilk alındığında 60hz ise kullana kullana 30hz oldu herhalde görüntü aşırı kasıyor iPhone 13 kullanan arkadaşım var onun telefonu daha akıcı ekrana sahip
Amiral gemisiyle girişin girişini karşılaştıranları anlamıyorum harbi.Redmi Note 10s ile de iPhone 13 karşılaştırmak garip olmuş
hocam ikisi de 60hz sadece onu karşılaştırdık ki zaten komedi filmi gibiRedmi Note 10s ile de iPhone 13 karşılaştırmak garip olmuş
dediğim gibi sadece hz karşılaştırdıkAmiral gemisiyle girişin girişini karşılaştıranları anlamıyorum harbi.
hz karşıalştıracaksan git rakibi S22 ile karşılaştırdediğim gibi sadece hz karşılaştırdık
hocam imkanlar bu yönde ve ikisi de 60hz öylesine karşılaştıralım dedik yanihz karşıalştıracaksan git rakibi S22 ile karşılaştır
Seninle bu konuda daha fazla polemiğe girmeyeceğim, çünkü sen bilmiyorsun. Hayırlı geceler dilerim.en son s3 mini kullanmissin heralde
telefonun tasarımı o kadar saçma ki kocaman, ayrıca kenarları elime batacak resmen. kalem koymuşlar bir işe yaradıgını henüz görmedim. çok saçma geliyor bana.Gözünü seveyim sence 7 sene desteği olan amiral gemisi 2 seneye kasar mı? A32 kullanıyorum 2 yıldır bir sorunu yok.
S24+'tan bahsediyordum.telefonun tasarımı o kadar saçma ki kocaman, ayrıca kenarları elime batacak resmen. kalem koymuşlar bir işe yaradıgını henüz görmedim. çok saçma geliyor bana.