İPHONE 15 VS İPHONE 15 PRO

Tek beğenmediğim yani sicaklarin baslamasiyla telefon ısınıyor zaman zaman. Onun dışında hicbir sorunu vs yok klasik iphone. Kamerası ile edit vs yapiyorum orta düzeyde
teşekkürler
Post automatically merged:

hocam ayrıca renk konusuna karışmak istemem ama beyaz ile siyah alın düz modelde onun dışındakiler tutmuyor ben olsam beyaz alırım ayrıca pro alırsanızda natural titanyum ile siyah gayet iyi benim tercihim siyahtan yana olurdu.
eğer pro alsam ya mavi ya da siyah alcaktım titanyum olduğu için ama 15te siyah tercih edeceğim

O kadar para verip 60 hz telefon almak mantıksız bence.

Bodrum otoparkında sıfır ışıkta cektim ayar vs de yapmadım. Sadece aracın gündüzleri acık
IMG_2009.jpeg

yapay zeka özellikleri 15pro ve üstünde kullanılacak değer veriyorsan 15pro. 15 standart kullanım için yeterli pili de ekran yenileme hızından dolayı daha iyi. 15pro ise daha premium her şeyi yapabileceğin kompakt, güzel telefon.

yapay zeka özellikleri 15pro ve üstünde kullanılacak değer veriyorsan 15pro. 15 standart kullanım için yeterli pili de ekran yenileme hızından dolayı daha iyi. 15pro ise daha premium her şeyi yapabileceğin kompakt, güzel telefon.
premiumluk bir değeri asla yok normal kullanım ve oyun için düz gayet yeterli kamera ise 14 pro kamerası 25k vermesi gereksiz ayrıca s24 ultra alsın adam o zaman yok ediyor 15 pro yu yanlış düşünce.

Geri