Apple yön veren değil kötü örnek olan bir firma şarj aletini kutudan çıkardı diğer markalarda aynısını yapmaya başladı! Diğer markalar katlanabilir telefonda aldı başını gitti Apple dan ses yok. Aşırı pahalı anca video ile işi olup bundan para kazananlar almalı bu telefonun yaptığı bütün şeyleri diğer telefonlarda yapıyor iPhone nun en iyi yanı video ve sosyal medya bunun içinde o kadar para verilmez. Herkes ihtiyacı olduğu için almıyor gösteriş için alıyor.Apple, sektöre yön veren bir firma olduğu için takip etmek, ileride çıkacak çinli telefonlara ışık tutacaktır. Malumunuz, apple nasıl dizayn yaparsa,çinli üreticiler benzerini yapıyor. Çentikte,3.5mm jack girişinin kaldırılmasında,magsafe girişinde bunları gördük,yaşadık. O yüzden takip etmek gerekir. Ha, satın alım kararı kişinin bütçesi ve isteği ile alakalı.
Olsun dünyada başka ülkelere en çok yardım yapan ülkeyiz!
Zaten günümüzde telefonun olayı sosyal medya bu herkes için geçerli. Katlana bilir telefon tamamen sacmalik başka birsey değil.Apple yön veren değil kötü örnek olan bir firma şarj aletini kutudan çıkardı diğer markalarda aynısını yapmaya başladı! Diğer markalar katlanabilir telefonda aldı başını gitti Apple dan ses yok. Aşırı pahalı anca video ile işi olup bundan para kazananlar almalı bu telefonun yaptığı bütün şeyleri diğer telefonlarda yapıyor iPhone nun en iyi yanı video ve sosyal medya bunun içinde o kadar para verilmez. Herkes ihtiyacı olduğu için almıyor gösteriş için alıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olsun dünyada başka ülkelere en çok yardım yapan ülkeyiz!
35binden aşağı vereceklerine pek ihtimal vermiyorum şahsen.hocam yd 15 pro max i kaç paraya getirip satarlar burda acaba
34 düşünüyorum bende35binden aşağı vereceklerine pek ihtimal vermiyorum şahsen.
nİhayEEeeet (9738352 derece Redmi Note 10S den dolayı erim eridi yazamadım.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz
ilk olarak +300 dolar olur min sonra düşüyor fark 150 dolara 100 dolara kadar15 pro yd olarak kaç dolara grtirirler sizce
şöyle aralığın sonuna kadar fark ort kaç dolara düşer hocam tahminiilk olarak +300 dolar olur min sonra düşüyor fark 150 dolara 100 dolara kadar
+300 ise +150 ye kadar düşerşöyle aralığın sonuna kadar fark ort kaç dolara düşer hocam tahmini