Neler Yeni

IOS 📍 iPhone 15, Watch 9, MacBook tanıtılıyor 🔥

muratveb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat
iPhone 13 Pro Max'imi satıp 14 Pro'ya geçmeyi planlıyorum şahsen(yd). Ayrıca en merak ettiğim konulardan biri de Macbook'lar için M3 işlemci tanıtılacak mı acaba. Akşam çayı çekirdeği alıp ekrana gömülüyoruz :coffee:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Apple, sektöre yön veren bir firma olduğu için takip etmek, ileride çıkacak çinli telefonlara ışık tutacaktır. Malumunuz, apple nasıl dizayn yaparsa,çinli üreticiler benzerini yapıyor. Çentikte,3.5mm jack girişinin kaldırılmasında,magsafe girişinde bunları gördük,yaşadık. O yüzden takip etmek gerekir. Ha, satın alım kararı kişinin bütçesi ve isteği ile alakalı.
Apple yön veren değil kötü örnek olan bir firma şarj aletini kutudan çıkardı diğer markalarda aynısını yapmaya başladı! Diğer markalar katlanabilir telefonda aldı başını gitti Apple dan ses yok. Aşırı pahalı anca video ile işi olup bundan para kazananlar almalı bu telefonun yaptığı bütün şeyleri diğer telefonlarda yapıyor iPhone nun en iyi yanı video ve sosyal medya bunun içinde o kadar para verilmez. Herkes ihtiyacı olduğu için almıyor gösteriş için alıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
30 bin TL kdv mi olur ab
Olsun dünyada başka ülkelere en çok yardım yapan ülkeyiz!

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
Apple yön veren değil kötü örnek olan bir firma şarj aletini kutudan çıkardı diğer markalarda aynısını yapmaya başladı! Diğer markalar katlanabilir telefonda aldı başını gitti Apple dan ses yok. Aşırı pahalı anca video ile işi olup bundan para kazananlar almalı bu telefonun yaptığı bütün şeyleri diğer telefonlarda yapıyor iPhone nun en iyi yanı video ve sosyal medya bunun içinde o kadar para verilmez. Herkes ihtiyacı olduğu için almıyor gösteriş için alıyor.

Olsun dünyada başka ülkelere en çok yardım yapan ülkeyiz!
Zaten günümüzde telefonun olayı sosyal medya bu herkes için geçerli. Katlana bilir telefon tamamen sacmalik başka birsey değil.

Mert

80+ Silver
Tekno marketlere ne zaman gelir? 15 128 mantıklı gözüküyor.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
hocam yd 15 pro max i kaç paraya getirip satarlar burda acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular