Neler Yeni

İphone 15 YD 25000 TL lira iyi mi?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
0 kapalı kutu herhalde sormayı unuttum ama büyük ihtimal sıfırdır sizce fiyati iyi mi satici cok tanidik diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

0 kapalı kutu herhalde sormayı unuttum ama büyük ihtimal sıfırdır sizce fiyati iyi mi satici cok tanidik diye
Burdan almak istiyorum

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
yd tel hakkında çok dedikodu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yiğit
kankam yurtdışı telefonda en yakın tecrübeyi abimden biliyorum iphone 12 almıştı önceki senelerde ve telefonu yılda sadece 6 ay kullanabiliyor. ve daha sonrasında telefonu kullanamıyor 6 ay içerisinde eğer böyle bi problemi göz ardı edebileceksen çok mantıklı ve karlı.

Hocam gördüm de okudum da hiç kaynak falan yok inandirici gelmedi
ve alacaksan güvenilir bi satıcından almanı öneririm

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kankam yurtdışı telefonda en yakın tecrübeyi abimden biliyorum iphone 12 almıştı önceki senelerde ve telefonu yılda sadece 6 ay kullanabiliyor. ve daha sonrasında telefonu kullanamıyor 6 ay içerisinde eğer böyle bi problemi göz ardı edebileceksen çok mantıklı ve karlı.

ve alacaksan güvenilir bi satıcından almanı öneririm
Hocam abiniz tek simli almis herhalde benim telefon cift simli 8 ay kullaniliyor yılda , güvenilir satıcıdan alıyorum bu arad

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Yunus
Fiyattan dolayi mi hocam
Her hangi bir sorunda mesela sim kartı iğnesi bile kayıp olsa garantiye götürsen sana şey derler bu Yurtdışı buna müdahale edemeyiz Apple almanın en önemli şeylerden birisi garanti Apple garantisi yok ise alınmaz

şahin doğan

80+ Platinum
Fiyatı yüksek. 25K 15'lerin sıfır fiyatı.

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam versem çok mu kötü olur telefoncu çünkü cok tanidik herhangi bir sıkıntı da yardımcı oluyor belki indirimde yaptirabilirim 27 bine falan
Piyasa kapalı kutu 25K'ya doluyken kendini kazıklarsın.

Top Bottom