Neler Yeni

İphone 15 YD 25000 TL lira iyi mi?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
0 kapalı kutu herhalde sormayı unuttum ama büyük ihtimal sıfırdır sizce fiyati iyi mi satici cok tanidik diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burdan almak istiyorum
@şahin doğan hocam 25500 TL'ye buldum 128 GB , çift sim , siyah renk , tek sıkıntım şu yeni yasa ya ondan korkuyorum 4 ay açık kalma olayından bahsediyorum o süre düşer mi acaba

Lian_GR

80+
hacı paranız yoksa sırf iphone alacağım diye şöyle yd çöplerine bulaşmayın vallahi kendinize eziyet işgence ediyorsunuz ne gerek var ya :D birde çok utanç verici ve cringe yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Deniz
0 kapalı kutu herhalde sormayı unuttum ama büyük ihtimal sıfırdır sizce fiyati iyi mi satici cok tanidik diye

Burdan almak istiyorum
kuzenim kendisi bizzat gürcistandan aldı sınırdan geçerken verilen vergi iadesi ile 26500 e denk gelmişti. pasaporta kayıt ettirdi bir süre sonra bir tanıdığa imei attırdı kaç ay oldu sorunsuz kullanıyor hala. ama imei atan yerin güvenilir olması şart.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
kuzenim kendisi bizzat gürcistandan aldı sınırdan geçerken verilen vergi iadesi ile 26500 e denk gelmişti. pasaporta kayıt ettirdi bir süre sonra bir tanıdığa imei attırdı kaç ay oldu sorunsuz kullanıyor hala. ama imei atan yerin güvenilir olması şart.
hocam şu an telefon sıkıntısız kullanıyor zaten de yeni yasa falan düşünülüyormuş 4 ay açık devri bitcekmiş diye söylentiler var ondan bahsediyorum olma ihtimali kaç acaba o risk alınır mı

hacı paranız yoksa sırf iphone alacağım diye şöyle yd çöplerine bulaşmayın vallahi kendinize eziyet işgence ediyorsunuz ne gerek var ya :D birde çok utanç verici ve cringe yani.
7000 TL ekleyip 11'i satıp iphone 15'e geçiyorum sence değmiyor mu 4 model bi anda atlıyorum

Lian_GR

80+
hocam şu an telefon sıkıntısız kullanıyor zaten de yeni yasa falan düşünülüyormuş 4 ay açık devri bitcekmiş diye söylentiler var ondan bahsediyorum olma ihtimali kaç acaba o risk alınır mı

7000 TL ekleyip 11'i satıp iphone 15'e geçiyorum sence değmiyor mu 4 model bi anda atlıyorum
Hocam risk falan alınmaz işte bu kişisel bir telefon içinde verilelerimiz hayatımızın bütünü parçası vücudumuzun bir parçası gibi düşün abartmıyorum öyle zaten, YD alarak zaten TR'de garantisi olmayacağını biliyorsun biryere götürsen merdiven altı sahte parça vs. takar mı bilemezsiin bile yani sırfi iphone olsun diye çekilecek bir dert değil onu anlatmaya çalışıyorum paran yoksa 25 bine ikinci el temiz bir tr cihazı iphone al gün gelir zaman gelir üstüne koyarsın paranı 2. eli zaten sağlam bir marka gün gelir gene 15 alırsın yani.

Top Bottom