Öneri Iphone 15vs s24 ultra

Ukta

80+
Reaksiyon skoru
121
Arkadaşlar biliyorum s24 ultra havada karada 5 e katlar. Ama sorum su ios kullanmak için o fiyata almaya değer mi

Arkadaşlar biliyorum s24 ultra havada karada 5 e katlar. Ama sorum su ios kullanmak için o fiyata almaya değer mi

Değmez. IOS kullanmanın da bir ayrıcalığı yok bu arada. Yani adam akıllı ekosistem kasmayacaksan gereksiz. Al Ultra'yı keyfine bak.

Değmez. IOS kullanmanın da bir ayrıcalığı yok bu arada. Yani adam akıllı ekosistem kasmayacaksan gereksiz. Al Ultra'yı keyfine bak.
Ekosistemimim yarısı apple yarısı samsung tarafi. Sırf iphone diye alınıp alınmayacağıji bilemedim iphone 15 için

Değmez kesinlikle. Hatta One UI, iOS'u katlar

iphone alıcaksan pro model al bari kapıştırdıgın telefon 15i yok eder s24u sahibiyim 15de kullandım düz model almanı tavsiye etmem iosun pek bi avantajı yok sadece telefonu satarken deger kaybetmiyor

Ekosistemimim yarısı apple yarısı samsung tarafi. Sırf iphone diye alınıp alınmayacağıji bilemedim iphone 15 için

Bir de Apple'ın tek olumlu tarafı, eğer olur da telefonu satmaya karar verirsen çok fazla zarara uğramazsın. Bence gerek yok. Yapıştır Samsung'u.

Geri