Fotoğraf düzenlemek vs. için gider pc alırım.Hocam ben telefonu sadece instagramda gezinip whatsappa girmek için almıyorum. 4k 120 fps kayıt yapabilmesi, ayrıca a18 gibi bir işlemciyle fotoğraf ve video düzenlemek benim için önemli şeyler. Lightroom gibi basit bir fotoğraf düzenleme uygulamasında dahi iphone 11 yetmeyebiliyor. Ha 90kyı haketmesine haketmiyor ama bu fahiş fiyatlar sadece bize karşı. Batı afrikada bile aynı telefonu yarı yarıya alabiliyoruz.
Tercih meselesi. Aynı bilgisayarların yaptığı işlemi mobil cihazlarda yapabiliyor.Fotoğraf düzenlemek vs. için gider pc alırım.
Tablet olsa hak verirdim ama telefonda gidip fotoğraf ve video düzenlemenin bir mantığı yok ufacık ekran.Hocam ben telefonu sadece instagramda gezinip whatsappa girmek için almıyorum. 4k 120 fps kayıt yapabilmesi, ayrıca a18 gibi bir işlemciyle fotoğraf ve video düzenlemek benim için önemli şeyler. Lightroom gibi basit bir fotoğraf düzenleme uygulamasında dahi iphone 11 yetmeyebiliyor. Ha 90kyı haketmesine haketmiyor ama bu fahiş fiyatlar sadece bize karşı. Batı afrikada bile aynı telefonu yarı yarıya alabiliyoruz.
Nasıl yapabiliyor? DaVinci Resolve ile 4K video renderlamak ile bir değil. Ek olarak kamerası isterse tvde youtube filan bakarken hemen telefon ile çekildiği belli oluyor gerçek 4k değil kalitesi düşük.Tercih meselesi. Aynı bilgisayarların yaptığı işlemi mobil cihazlarda yapabiliyor.
Hocam tableti taşıdıktan sonra laptopda taşınır. Alışkanlıktan mı bilmiyorum ama telefonda düzenleme yaparken rahatsız etmiyor.Tablet olsa hak verirdim ama telefonda gidip fotoğraf ve video düzenlemenin bir mantığı yok ufacık ekran.
Derdin prof işlerse hiçbir prof kurgu telefonda yapılmaz dostum. Küçük ekranda hiçbir kusuru göremezsin. 4K 120 FPS olayı da S24 Ultra da var zaten.Hocam tableti taşıdıktan sonra laptopda taşınır. Alışkanlıktan mı bilmiyorum ama telefonda düzenleme yaparken rahatsız etmiyor.
Davinci ile telefondaki bir şey karşılaştırılamaz tabi ki ama yine de bilgisayar seviyesine oldukça yaklaştı. Amatör birisi çekim yapmadığı sürece profosyonel makineyle arasında normal birisinin anlayamacağı kadar az fark var.Nasıl yapabiliyor? DaVinci Resolve ile 4K video renderlamak ile bir değil. Ek olarak kamerası isterse tvde youtube filan bakarken hemen telefon ile çekildiği belli oluyor gerçek 4k değil kalitesi düşük.
Fotoğrafta yapılıyor hocam. Video konusunda bir bilgisayar kadar olmaz tabi ki.Derdin prof işlerse hiçbir prof kurgu telefonda yapılmaz dostum. Küçük ekranda hiçbir kusuru göremezsin. 4K 120 FPS olayı da S24 Ultra da var zaten.
S24 ultra log kayıt türleri nedir acaba? Bilmediğimden soruyorum merak ettim. 15 pro ve 16 pro serilerinde ProRes kayıt yapabiliyor.Derdin prof işlerse hiçbir prof kurgu telefonda yapılmaz dostum. Küçük ekranda hiçbir kusuru göremezsin. 4K 120 FPS olayı da S24 Ultra da var zaten.
Çok daha fazla ayar sunuyor Android cihazlar kamera konusunda. Pro Video modunda ciddi anlamda seçenekler var.S24 ultra log kayıt türleri nedir acaba? Bilmediğimden soruyorum merak ettim. 15 pro ve 16 pro serilerinde ProRes kayıt yapabiliyor.
Hiç yaklaştığını sanmıyorum. Öyle olsa PC de niye hala bu tip işlemciler devasa ekran kartları kullanılıyor. 360mm sıvı soğutmalar. Nasıl yaklaştığını iddia ediyorsunuz aklım almıyor gerçekten. Ek olarak profesyonel makine ile arasında dağlar kadar fark var. En basitinden sensör boyut farkı bile kaç kat. Sadece yazılımsal iyileştirme yapıyor keskinlik arttırıyor fakat fotoğrafı yaklaştırınca çamurlaşma ortaya çıkıyor.Davinci ile telefondaki bir şey karşılaştırılamaz tabi ki ama yine de bilgisayar seviyesine oldukça yaklaştı. Amatör birisi çekim yapmadığı sürece profosyonel makineyle arasında normal birisinin anlayamacağı kadar az fark var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğrafta yapılıyor hocam. Video konusunda bir bilgisayar kadar olmaz tabi ki.
KatılıyorumHiç yaklaştığını sanmıyorum. Öyle olsa PC de niye hala bu tip işlemciler devasa ekran kartları kullanılıyor. 360mm sıvı soğutmalar. Nasıl yaklaştığını iddia ediyorsunuz aklım almıyor gerçekten. Ek olarak profesyonel makine ile arasında dağlar kadar fark var. En basitinden sensör boyut farkı bile kaç kat. Sadece yazılımsal iyileştirme yapıyor keskinlik arttırıyor fakat fotoğrafı yaklaştırınca çamurlaşma ortaya çıkıyor.