İphone 16 Pro mu 17 mi?

kaan0513

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
531
Bütçe
80000
İphone 16 Pro ile 17 arasında gördüğüm 5x zoom, 16 pro tarafında biraz daha iyi gpu, pro işlemci ile düz 17 işlemci farkı nasıl bilmiyorum ama düşüncem 16 pro işlemci bir tık daha iyidir, titanyum kaplama var pro olarak.
17 de ön kamera 18mp olmuş, işlemci biraz daha yeni nesil(Pro ile arasında ne kadar fark var bilmiyorum), 120HZ her ikisi de, alüminyum kasa ile geliyor. Sizce hangisini tercih etmeli?

Hocam 5x zoom için düşünüyorsanız muhtemelen bir kaç kere ne almışım diye denedikten sonra hemen hemen hiç kullanmayacaksınız. En azından benim için öyle oldu çünkü araya çok mesafe koymak gerekiyor.

Hocam 5x zoom için düşünüyorsanız muhtemelen bir kaç kere ne almışım diye denedikten sonra hemen hemen hiç kullanmayacaksınız. En azından benim için öyle oldu çünkü araya çok mesafe koymak gerekiyor.
kişiden kişiye değişir bende samsung s25 var 5x zoom lensi yok ama 3x zoom lensi var. ultrawide lensine kıyasla 3x zoom'u daha fazla kullandığımı söyleyebilirim

17 varken 16 alınmaz.
Düz değil 16 Pro dan bahsediyorum
elinde 16 pro varsa değişmene gerek yok yeni alacaksan 17 al daha uzun sure kullanırsın
Özellikleri ön kamera harici16 pronun daha iyi değil mi?
Iphone 16 satıştan kaldırılmış.

https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/populer-iphone-modeli-satistan-kaldirildi/
Yanlış kaynak eklemişim. Ama 16 satışı durdurulmuş.
Halen daha bulunabiliyor.

17 al geç süphanallah ilk defa bi düz modeli bu kadar iyi çıkardı ayfon abi

Yeni olana daha iyidir. 17

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty