IPhone 16 pro vs iPhone 17

Reaksiyon skoru
14
Yurt dışı Alicam 16 pro 45 bin 17 44 bin arasında kaldım fotoğraf çok çekmem amacım sosyal medyada takılırim günlük işler oyunda oynamama uzun süre götürsün istiyorum

Yurt dışı Alicam 16 pro 45 bin 17 44 bin arasında kaldım fotoğraf çok çekmem amacım sosyal medyada takılırim günlük işler oyunda oynamama uzun süre götürsün istiyorum
Bende ikisi de var. 17 nin 16 Pro ya göre eksi yanı kamera zoom performansının kötü olması. Artısı da selfie kamerasının daha iyi olması. Performansları zaten çok yakın. Ekranları da aynı. Batarya verimliliği olarak da 17 bir tık daha iyi gözüküyor. Bu farklara göre değerlendirmeni yapabilirsin. Hoşuna gideni al çok fark yok.

Güncelleme daha az 16 proda çok kararsızım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır kapalı kutu yd alcamda açılmış cihaz olurmu diye korkuyorum

Güncelleme daha az 16 proda çok kararsızım

Sıfır kapalı kutu yd alcamda açılmış cihaz olurmu diye korkuyorum
neresi, 17 sıfır olması daha garanti tabii ama eğer varsa Apple mağazasından almak daha mantıklı olur

arada kalmak normal ama sanırım TR'de alacak olsam 17 alırdım.

Altın group sahibindende çok var ilanları whatsap kanalindads alan çok var atıyor video

Berke teknoloji group diye geçiyor

Son düzenleme:
İkisi de sıfırsa 16 Pro al havan olur 3 kamera falan diye, satarken de o sebeple daha rahat satılır yoksa donanım olarak çok bir farkları yok.

Benim aklımdada 16 pro var 17 güncel diye aklıma giriyor

16 pro kesinlikle, 15 pro maxten düz 17 ye geçecektim iyi ki geçmemişim.

Hangi özelliği daha iyi performans olarak 17 batarya 17 ekran aynı sayılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,589
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri