IPhone 16 pro vs iPhone 17

Bazıları 16 pro diyor bazıları 17 çok kararsız kaldım

Banada öyle geliyor yeni işlemci daha uzun ömürlü batarya daha iyi 16 proda kamera tasarım piyasası daha çok

Hocam ben kendim 17 pro aldım ama 17 ile çok arasında kalmıştım alırken.Bence 17 al çünkü batarya,işlemci olarak 16 pronun önünde 17.Ek olarak güncellemede 1 sene fazla alacak.RAM miktarları da aynı orada fark yok.Satarken satma konusuna da gelirsek 17 bence 2-3 sene sonra yeni iphone 13 gibi olacak ikinci elde satması daha kolay olur diye tahmin ediyorum.Uzun zaman sonra base modeli bu kadar proya yakın olan model gelmemişti 13 den sonra.

Hocam ben kendim 17 pro aldım ama 17 ile çok arasında kalmıştım alırken.Bence 17 al çünkü batarya,işlemci olarak 16 pronun önünde 17.Ek olarak güncellemede 1 sene fazla alacak.RAM miktarları da aynı orada fark yok.Satarken satma konusuna da gelirsek 17 bence 2-3 sene sonra yeni iphone 13 gibi olacak ikinci elde satması daha kolay olur diye tahmin ediyorum.Uzun zaman sonra base modeli bu kadar proya yakın olan model gelmemişti 13 den sonra.
Bazılarında şey var iPhone düz model alınmaz pro daha iyi diye

Hocam işte o yargıyı yıkan bir telefon çıkardı iphone bu sene.Aynı 13 serisinde de olduğu gibi pronun çoğu özelliğini 13 e verdi.
Hocam 17 tasarımını hiç beğenmiyorum normal iPhone tasarım gibi 3 kamera çok güzel duruyor dıştan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,682
Üyeler
190,078
Son üye
ihk63
Geri