Iphone 16 serisinde kararsız kaldımsizce hangisi

Reaksiyon skoru
0
Selamunaleyküm arkadaşlar iphone serisinde kararsız kaldım nasip olursa s23 den geçiş yapacağım ama 16 plus mı 16 pro arasındayım ama arkadaşım o kadar para vermişken 16pro max al diyor kullanan veya bir fikri olan var mı ve 128 gb yeter mi

128 GB yeterlimi sence
ne yükliyceğinize ve ne kadar fotoğraf çekindiğinize bağlı yada fotoğraf çözünürlüğüne göre de çok fazla yer kaplıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama genel kullanım için yetecektir bende 256 var 128 dolmadı daha çok fazla uygulamam ve yaklaşık 15.000 kadar fotoğraf videom var gelçi icloudumda var ama

iphonelarda mümkünse pro modellerden şaşmayın hocam artık yeni serilerde prolarda işlemcide değişiyor

dostum 70 80 hatta 100 bin veripte 128 degil 256lık cihaz bile almam en az 512 bence sana yeter veya yetmez o konuyu soylemiyorum bile ama o kadar para veripte 128 bence iyi değil
icloud alındığı zaman hayli hayli yetiyor bence

iphonelarda mümkünse pro modellerden şaşmayın hocam artık yeni serilerde prolarda işlemcide değişiyor

işte dedigim gibi hocam o kadar verip düşük depolama alıyoruz sorun bu icloud bende satın aldım 128 gb banada yetiyor ama o kadar paraya 128 gb cidden yetersiz. hele 16 pro max gibi canavar bi telefon için

iCloud nasıl bir şey daha önce hiç iPhone kullanmadığım için bilmiyorum
Ve sende hangi modeli var pro Max 95k
Pro 90k
256gb versiyonları

iCloud nasıl bir şey daha önce hiç iPhone kullanmadığım için bilmiyorum
Ve sende hangi modeli var pro Max 95k
Pro 90k
256gb versiyonları
bulut yedekleme fotoğraf vb şeyleri bir miktar ücretle yedekliyor ücretsiz sürüm sanırım 15gb tı emin değilim

bulut yedekleme fotoğraf vb şeyleri bir miktar ücretle yedekliyor ücretsiz sürüm sanırım 15gb tı emin değilim
5gb mış ücretsiz versiyonu

Geri