Iphone 16 yanma garanti

enesmsk

80+
Reaksiyon skoru
0
henüz 26 günlük olan telefonumu şarja taktım ve uyudum. ilk taktığımda aksesuar uyarısı verdi. ikinci kez denediğimde oldu. şarja takıp uyuduğumda telefonun sesli ısınma uyarısı ile uyandım. baktığımda kabloda ve telefonumun şarj soketinde yanma vardı. hemen fişten çıkardım. ertesi gün servise götürdüm. 1 ocaktan beri serviste. sizce garanti kapsamına girer mi, bir de neden bu kadar uzun sürmüş olabilir? işleme alındı 2 aşamasında takılı kaldı.

henüz 26 günlük olan telefonumu şarja taktım ve uyudum. ilk taktığımda aksesuar uyarısı verdi. ikinci kez denediğimde oldu. şarja takıp uyuduğumda telefonun sesli ısınma uyarısı ile uyandım. baktığımda kabloda ve telefonumun şarj soketinde yanma vardı. hemen fişten çıkardım. ertesi gün servise götürdüm. 1 ocaktan beri serviste. sizce garanti kapsamına girer mi, bir de neden bu kadar uzun sürmüş olabilir? işleme alındı 2 aşamasında takılı kaldı.
orijinal kablo ve adaptör mü kullandın

orijinal kablo ve adaptör mü kullandın
evet ama gün içinde farklı bir şarj aleti de kullanmıştım kendiminki yanımda olmadığı için daha doğrusu kablo orijinaldi başlık farklıydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal adaptör ve Şar kablosu ile mi kullanırken oldu
evet ama gün içinde farklı şarj başlığı kullanmıştım kendiminki yanımda olmadığı için

evet ama gün içinde farklı bir şarj aleti de kullanmıştım kendiminki yanımda olmadığı için daha doğrusu kablo orijinaldi başlık farklıydı.
çakma yada başka marka adaptörler sıkıntı çıkarabiliyor inşallah kullanıcı hatası demezler

Çok kötü bir şarj adaptörü kullandıysanız ondan olabilir şarj soketine su da kaçmış olabilir bazen bunu servis anlamıyor laptopumun klavyesine su döküldüğü için bozuldu asus servisi bunu anlamamıştı

Geri