Neler Yeni

Öneri İphone 16e Alınır mı ?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Cefika
16e bence tam yaşlı telefonu olmuş gençler tercih eder mi sanmam. Ben olsam 15 tercih ederdim. 5e gibi unutulup gitmez ama çok da satışı olmaz gibi. Şuan alanlar dinamic ada için alıyor çünkü. Önceki SE serileri tuttu ama bu tutmaz. Yanılıyor da olabilirim.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,708
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
kısaca alınır mı? fiyatını hak ediyormu dinamik ada yok bi tık üzdü 16e yerine farklı bi model olabilir samsungdan veya appledan onerileriniz bekliyorum
Kullanım amacına bağlı. Düz 15'de iş görecektir çok ufak bir fiyat farkıyla bence alınabilir. Eğer bütçen daha da elveriyorsa 16ya çıkabilirsen daha iyi olur ama çıkamıyorsan 15 kesinlikle üzmez. Bence fiyatını hak edip etmemesi kullanıcı tipine bağlı. İçerik üreticisi olsam ve maks bütçem bu olsa alır mıydım alırdım işlemcisi güzel vesaire. Samsung önermem şahsen.

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak Balta
kısaca alınır mı? fiyatını hak ediyormu dinamik ada yok bi tık üzdü 16e yerine farklı bi model olabilir samsungdan veya appledan onerileriniz bekliyorum
Alınmaz çok iphone kullanmak istiyorum diyosan ip14 alabilirsin arkadaşlarım kullanıyo çokda memnunlar sadece şarjı birazcık sıkıntılı.

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Arda
16e iyi fiyatına göre, ultra geniş açı önemli değilse alınır. 15'ten uzun süre kullanırsın.

Düz 16yla arasında 17.000tl fiyat farkı (apple fiyatları arasında, zamanla kur artmazsa 16e ile 16 arasına 16-18k fiyat farkı açılcaktır) var az değil
bence.

8 gb ram, intelligence var. 15 ten çok daha performanslı olacak. Dinamik ada bana göre aman aman vazgeçilmez bir özellik değil.
Performansı tercih ederim.

En büyük eksiği bana göre ultra geniş açıdır, onun harici apple standartlarına göre gayet f/p. Düz 15 ve 16 almak mantıksız, şahsımca

Bütçeye göre en mantıklı 16e ve 16 pro dur.

Yazılım ve ekosistem tarafından apple her zaman daha iyi kalacaktır.

Ayrıca 60 hz diye takmışlar. :D 120hz cihazada sahibim. Apple telefonlarda 60 hz gayet akıcı yeterli, sosyal medya kullanımı vs. için olsun.

Oyun oynama yaşımda geçti, bana göre aman aman bir özellik değil yine. Bilgisayarda fps oyunları oynuyorum, onlarda çok farkediyor, tabi.
Boş haterlara takma yapıştır geç, fiyat konusunda haklılar tek, oda Türkiye şartlarından Apple dan kaynaklı değil.

Not: Fanboy değilim, gündelik kullanıcı yorumlarım. A52, S23, İp11, İp 14 pro kullandım.

Göreceksiniz yine çok satacak, İphone 6 ve 11 serisinden sonra appleın en çok satan modeli olabilir.

Son düzenleme:

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
ben yenilenmiş 15 pro alıcaktım da kimse onermedi yenlenmiş
babamın telefonu iphone 11 yenilenmiş bende kullandım zamanında ve hiçbir sorun yaşatmadı aldığımızda da tertemizdi bence yenilenmiş iphone 14 pro düşünülebilir biz senatech satıcısından almıştık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben beğendim almayı düşünüyorum hatta neden bu kadar hate var
35 olsa bende okey olurdum ama çok pahalı bence 48 saçma zaten diğer satıcılarda 43 olur muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,096
Üyeler
168,577
Son üye
Voxyn00
Top Bottom