harika alternatifler var alınmaz bence.arkadaşlar alınır mı? güncel cihaz diye tercih etmeyi düşünüyorum öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
bence 13 daha mantıklıarkadaşlar alınır mı? güncel cihaz diye tercih etmeyi düşünüyorum öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Onu alacağıma 1 ay boyunca maydanoz döneren sağlam bi döner menü cekerimarkadaşlar alınır mı? güncel cihaz diye tercih etmeyi düşünüyorum öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
alınmazarkadaşlar alınır mı? güncel cihaz diye tercih etmeyi düşünüyorum öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Güzel kardeşim o ne güzel mantık öyle o zaman İphone 15 fiyatlarıda geriledi 55 den 49a o zaman o da satmıyor biraz mantıklı konuşun yeni cihazlarla çıkmaya yaklaşınca eski cihazlar indirme girerSatılmıyor ki fiyatı düşüyor. 44 civarı başladılar şuan güncel 39 bin. Asla alınmaz.
öneriniz ne olur o bantlara hocam bugün alıcam ya 16 e yada başka cihazharika alternatifler var alınmaz bence.
Android istersen s24 plus ve s25 varöneriniz ne olur o bantlara hocam bugün alıcam ya 16 e yada başka cihaz