- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,572
S25 var aynı fiyatta. alınmaz
telefonlarda ki performansa neden bakılıyor anlamış değilim ne yapıyorsunuz ki? 5 yıldır aynı oppo telefonu kullanıyorum hala yetiyor3 yıl daha az güncelleme alacak, işlemci kat kat güçsüz, bataryası daha iyi, ekran kalitesi aynı tabi ki en önemlisi 3 yıl daha fazla ömrü var.
Geniş açı kamerası mühim değilse asla alınmaz, şurada telefonun miladının dolmasına 3 yıl kalmış.
aynen bende sizinle aynı fikirdeyim açıkçası ben gidip bileşenlerine bakıp öyle değerlendiriyorum genel olarak s25 çoook daha mantıklı geliyor red mi note 9 kullanıyorum telefon hala işimi görüyor açıkçası XDtelefonlarda ki performansa neden bakılıyor anlamış değilim ne yapıyorsunuz ki? 5 yıldır aynı oppo telefonu kullanıyorum hala yetiyor
şu soruyu kime sorsam mantıklı bir cevap alamadım, agresif şekilde de sormuyorum gerçekten merak ediyorum
güncelleme konusunda haklısın ancak arada ki farka değer mi bilmiyorum açıkçası
13ün nesi mantıklı ya 4 senelik cihaza 32kbence 13 daha mantıklı
Yavaşlaması, donması, ısınması insanı uyuz ediyor.telefonlarda ki performansa neden bakılıyor anlamış değilim ne yapıyorsunuz ki? 5 yıldır aynı oppo telefonu kullanıyorum hala yetiyor
şu soruyu kime sorsam mantıklı bir cevap alamadım, agresif şekilde de sormuyorum gerçekten merak ediyorum
güncelleme konusunda haklısın ancak arada ki farka değer mi bilmiyorum açıkçası