Iphone 16e alınır mı?

S25 var aynı fiyatta. alınmaz

Geniş açı lensi olmaması dışında 13ü katlar yerden yere vurur. 13 bitti artık sıradaki 11 vakası oluyor. 16e alıp keyfine bakabilirsin, 120hzle alakan yoksa sorun yaşamazsın.

3 yıl daha az güncelleme alacak, işlemci kat kat güçsüz, bataryası daha iyi, ekran kalitesi aynı tabi ki en önemlisi 3 yıl daha fazla ömrü var.
Geniş açı kamerası mühim değilse asla alınmaz, şurada telefonun miladının dolmasına 3 yıl kalmış.
telefonlarda ki performansa neden bakılıyor anlamış değilim ne yapıyorsunuz ki? 5 yıldır aynı oppo telefonu kullanıyorum hala yetiyor

şu soruyu kime sorsam mantıklı bir cevap alamadım, agresif şekilde de sormuyorum gerçekten merak ediyorum

güncelleme konusunda haklısın ancak arada ki farka değer mi bilmiyorum açıkçası

telefonlarda ki performansa neden bakılıyor anlamış değilim ne yapıyorsunuz ki? 5 yıldır aynı oppo telefonu kullanıyorum hala yetiyor

şu soruyu kime sorsam mantıklı bir cevap alamadım, agresif şekilde de sormuyorum gerçekten merak ediyorum

aynen bende sizinle aynı fikirdeyim açıkçası ben gidip bileşenlerine bakıp öyle değerlendiriyorum genel olarak s25 çoook daha mantıklı geliyor red mi note 9 kullanıyorum telefon hala işimi görüyor açıkçası XD

Yavaşlaması, donması, ısınması insanı uyuz ediyor.
İster istemez belli bir süre sonra oluyor.
Yapay zeka kullanımında da önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,261
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax
Geri