İphone 16e alınır mı?

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,007
s23 fe ile takasla alıcağım 21.400 e geliyor
Macbook aldım ekosistem olarak deneyimlemek istiyorum
1762507421867.webp

hepsiburadaya bakın derim üstüne hb den nakit alım seçenegide var daha fazla para veriyor ama biraz ugraşıyorsun
Nakit daha rahat bence. İki telefon da elinde oluyor rahat rahat her şeyi aktarıyorsun sonra kargoluyorsun. Tek sıkıntı eğer teklifi düşürürlerse falan teklifi reddetme durumunda yeni cihazı normal fiyattan almış oluyorsun. Kapıda olunca teklifi o an veriyorlar istersen reddedip yeni cihazı da teslim almıyorsun.

hepsiburadaya bakın derim üstüne hb den nakit alım seçenegide var daha fazla para veriyor ama biraz ugraşıyorsun
hb daha az veriyor 16500 veriyor 4k takas desteği dahil

Bende 16e düşünüyorumda üstüne 19.000TL koyup 16 alınır mı? Aradaki fark gereksiz olur mu diye sormak istedim.

Nakit daha rahat bence. İki telefon da elinde oluyor rahat rahat her şeyi aktarıyorsun sonra kargoluyorsun. Tek sıkıntı eğer teklifi düşürürlerse falan teklifi reddetme durumunda yeni cihazı normal fiyattan almış oluyorsun.
onla kim ugraşacak aha telefonu i cloud dan yedekledim şimdi sıfırladım kutusudna bekiyor kargo dagıtımda geldiginde teslim edecegim

Nakit daha rahat bence. İki telefon da elinde oluyor rahat rahat her şeyi aktarıyorsun sonra kargoluyorsun. Tek sıkıntı eğer teklifi düşürürlerse falan teklifi reddetme durumunda yeni cihazı normal fiyattan almış oluyorsun. Kapıda olunca teklifi o an veriyorlar istersen reddedip yeni cihazı da teslim almıyorsun.
Sorun olmaz galeriyi falan yedeklerim tek sorun geçiş anahtarları olur onu da hallederim

hb daha az veriyor 16500 veriyor 4k takas desteği dahil
o zaman media markt daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 16e düşünüyorumda üstüne 19.000TL koyup 16 alınır mı? Aradaki fark gereksiz olur mu diye sormak istedim.
16e şuan indirimde eger takas yapmayacaksan en uygun pazaramada satıcı teknosa

o zaman media markt daha iyi
Peki 16e ye bu para verilir mi
bi de bi süre iPhone 7 kullandım onun dışında iOS a aşina değilim bu yaptığım mantıklı mı onu düşünüyorum

Peki 16e ye bu para verilir mi
bi de bi süre iPhone 7 kullandım onun dışında iOS a aşina değilim bu yaptığım mantıklı mı onu düşünüyorum
ben iphone se 2020 kullanıyorum ben geçtim direkt

çok artısı var artık apple yapay zeka kullanabilicegin en ucuz telefon

batarya 4005 mah

ram 8 gb

işlemci iphone 16 işlemcisi

daha ne yapsın zil takıp oynayacak hali yok abilerini almak istersen 60-70k

Ultra geniş açı kamerası ve dinamik ada dışında fark yok kayda değer (cpu da yüzde 10 20 fark var)
magsafe var da hayatında düzenli magsafe kullanan 2 3 kişi vardır forumda

ben iphone se 2020 kulalnıyorum ben geçtim direkt

çok artısı var artık apple yapay zeka kullanabilicegin en ucuz telefon

batarya 4005 mah

ram 8 gb

işlemci iphone 16 işlemcisi

daha ne yapsın zil takıp oynayacak hali yok abilerini almak istersen 60-70k
Elimde s23fe ile Galaxy Watch 4 var s23fe ısınan pili yetmeyen bi cihaz bu cihazlardan 16e ye geçiceğim memnun kalır mıyım o düşündürüyor
Bi de Apple Watch var pahalı alternatif ne önerirsiniz ucuz alternatif

Geri