Neler Yeni

Iphone 16e mi 14 mü? (Aynı fiyat)

orhankoz

80+
Merhaba, yeni telefon alma aşamasındayım ancak kararsız kaldığım bir nokta var. Sizlere danışmak istedim.

- Oyun oynamam.
- Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanırım.
- Hem ön hem arka kamerası benim için önemli. Video çekerim ama çok fazla değil. Fotoğraf kalitesi daha önemli.
- Takılmasın, donmasın ve kasmasın.

Bu durumda sizce hangi cihazı almam daha mantıklı? İki cihazıda 41 bin liraya alabiliyorum şu an. Ancak 16E'nin kamerası hakkında olumsuz yorum yapanlar var. Iphone 14 çift kameralı olduğu için performansı daha iyi diyenler var.

Git o paraya şunu al bunu al demeyin lütfen. Ios yazılımını özledim ve Iphone almak istiyorum.

erencavdarr

80+ Bronze
şahsen yerinde olsam 14'ü tercih ederim geniş açısı olmayan telefona 40 bin lira vermek ne bileyim benlik değil. Hatta 13'ü de tercih edecekler mutlaka vardır.

16e batarya açısından daha iyi, yapay zeka desteği var ve mobil şebeke daha iyi çekiyor yeni çip sayesinde. Onun dışında işlemciler vs. o kadar fark yaratmaz senin için.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Gökhan
iphone 16edeki sıkıntı sahip olduğu tek arka kamerası bile iphone 14deki bir kameradan bile kötü

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer Faruk Tay
Merhaba, yeni telefon alma aşamasındayım ancak kararsız kaldığım bir nokta var. Sizlere danışmak istedim.

- Oyun oynamam.
- Hem ön hem arka kamerası benim için önemli. Video çekerim ama çok fazla değil. Fotoğraf kalitesi daha önemli.

Bu durumda sizce hangi cihazı almam daha mantıklı? İki cihazıda 41 bin liraya alabiliyorum şu an. Ancak 16E'nin kamerası hakkında olumsuz yorum yapanlar var. Iphone 14 çift kameralı olduğu için performansı daha iyi diyenler var.

Git o paraya şunu al bunu al demeyin lütfen. Ios yazılımını özledim ve Iphone almak istiyorum.
git o paraya s23 ultra al küçük telefon istiyosan s25 al fazla dersen ki 16e den den 14 den de aşırı aşırı fazla s23 s24 e de bakabilirsin. samsung olmaz dersen honor magic 6 por veya 7 pro ya bak

dostveviski

80+ Bronze
git o paraya s23 ultra al küçük telefon istiyosan s25 al fazla dersen ki 16e den den 14 den de aşırı aşırı fazla s23 s24 e de bakabilirsin. samsung olmaz dersen honor magic 6 por veya 7 pro ya bak
adam "Git o paraya şunu al bunu al demeyin lütfen. Ios yazılımını özledim ve Iphone almak istiyorum." bunu yazmış ve özellikle iki iphone modeli sunuyor arasında kaldım diyor senin yazdığına bak...

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer Faruk Tay
adam "Git o paraya şunu al bunu al demeyin lütfen. Ios yazılımını özledim ve Iphone almak istiyorum." bunu yazmış ve özellikle iki iphone modeli sunuyor arasında kaldım diyor senin yazdığına bak...
hakaret etmedeim forum burası fikrimi belirttim istediğim gibi de belirtirim onun zararına değil faydasına bişe söyledim ayrıca

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Alperen Yılmaz

- Oyun oynamam.

Net bir şekilde 14
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga adam öneri sunuyor sanane belki adam beğenecek özellikleri geçecek yani

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
14 al 16e tam bir çöp gerçekten

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,939
İsim
Lokman Doğan
net 14

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Alperen Yılmaz
Kardeşim sizin beyninizden kusurunuz mu var?
"Ios yazılımını özledim ve Iphone almak istiyorum."
Lan adam hata yaptıysa üzerine gidene kadar adama başka iphone önerisi yapsan konu şuanda çözüldü atılmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,679
Üyeler
170,235
Son üye
RamazanBtn
Top Bottom