İphone 16E mi İphone 15 mi?

o zaman media markt daha iyi fiyat veriyor size degerlendirilir

yani kısaca 38.899 eksi 12.100 dersek 26.799 a geliyor o fiyata sıfır iphone yok
26.602 tl ye geliyomuş hocam da değiş tokuşu nasıldır acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada geçen 38K ya çekmişti fiyatı, visa kartınız varsa bekleyin yine çeker o civara ama Visa yoksa gelmeyebilir.
mastercard kullanıyorum ayrıca 38 e ne zaman çekti ya bayadır takipteyim hatırlamıyorum öyle bi fiyat

1762439972011.webp

bana media da böyle diyordu

Merhaba arkadaşlar güncel fiyatlara göre bir tavsiye istiyorum.

İphone 15 128GB şuanda: 46.299 TL
İphone 16e 128GB ise : 39.649 TL

7 bin tl ye yakın bir fiyat farkı var. Ben oyun oynayan birisi değilim belki ufak tefek bulmaca oyunları. Fotoğraf çekmeyi seven biride değilim. İş yüzünden yoğun kullanırım whatsapp, telefon görüşmelerini daha sık kullanırım. 60HZ meselesini aşamadım kafamda gerçekten 120hz çok gerekli mi şuanda Redmi Note8 kullanıyorum okadar yavaşladıki 30HZ hissi veriyor bana. Sizce bu fiyatlarda artık 16e mantıklı mı hangisini tercih etmeliyim ?

Eğer ne kamera ne oyun için iyi bir işlemcinin çok bir önemi yoksa bu bütçelerde çıkmanın hiç gereği yok bence. İphoneda güzeldir ama bu amaçla kullanıcak birisi bu kadar boş yere para vermemeli. S24fe bakın. Her türlü ihtiyacınızı görücektir. Sırf adı var diye iphone almaya gerek yok. Sıradan kullanımlar için 28k bile çokda iyisi olsun diye.

mastercard kullanıyorum ayrıca 38 e ne zaman çekti ya bayadır takipteyim hatırlamıyorum öyle bi fiyat
Visa karta özel +1500TL sepette indirim vardı geçen. Cihaza gelen indirimle falan da birleştirince o fiyata geliyordu.

Visa karta özel +1500TL sepette indirim vardı geçen. Cihaza gelen indirimle falan da birleştirince o fiyata geliyordu.
ben kaçırdım onu üstüne master card tüm kartlar benim

26.600 e iyi bu arada
kafamı karıştıran şey değiş tokuş süreci hocam mağazadan teslim yapıcam ve mağazada teslim edicem telefonumu ama nasıl eski telefonumu yeniye geçiricem

takas desteği varmıydı hocam 16e de +4000
evet hepsiburada dan aldım vardı 3000 se 2020 + 4000 ek destek ile 7062 tl direk fiyattan düşüyor nakit istersende 8000 veriyor

kafamı karıştıran şey değiş tokuş süreci hocam mağazadan teslim yapıcam ve mağazada teslim edicem telefonumu ama nasıl eski telefonumu yeniye geçiricem
i cloud üzerinden yedekleme yapacaksın sonra telefonu sıfırlayıp sonra yeni telefonu i cloud dan indiriceksin

evet hepsiburada dan aldım vardı 3000 se 2020 + 4000 ek destek ile 7062 tl direk fiyattan düşüyor nakit istersende 8000 veriyor

i cloud üzerinden yedekleme yapacaksın sonra telefonu sıfırlayıp sonra yeni telefonu i cloud dan indiriceksin
yani bi aylık bi icloud almam gerekiyor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,074
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri