🔥İndirim Iphone 17 256gb 75.899 TL

yıllar öncesinin iphone 11 i olacak gibi hocam dediğiniz gibi fiyat daha da düşebilir, ama şuan çıkış fiyatından düşük almak isteyen alsın vodafone %3 banka kampanyalarıyla alınır gibi
Vodafone kendi üzerine olması gerekiyordu diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam kod ile oluyorsa ailede Vodafonelu çok

ben de 16e almayi dusunuyorum. fiyatlarin dusecegini dusunen arkadaslar neye istinaden boyle dusunuyorsunuz? 16e'nin fiyati da duser mi?

Dün 77.799₺’den sipariş vermiştim, iptal edip yeniden aldım. Teşekkürler.

Bir telefon ile neler yapıyorsanuz da bu kadar paralar veriliyor gerçekten ilginç. Pc desen anlarım iş, oyun vs. açısından baya getiri var da telefon için resmen ölü yatırım gibi geliyor bana. Kimsenin neye ne kadar verdiği umrumda değil sadece eleştiri yaptım

Bir telefon ile neler yapıyorsanuz da bu kadar paralar veriliyor gerçekten ilginç. Pc desen anlarım iş, oyun vs. açısından baya getiri var da telefon için resmen ölü yatırım gibi geliyor bana. Kimsenin neye ne kadar verdiği umrumda değil sadece eleştiri yaptım
Ben de öyle düşünüyordum lakin bizim insanlarımızda iPhone çılgınlığı var. İkinci elleri bir türlü düşmeyen bir cihaz Androidler kullan at gibi 2 sene de perti çıkıyor. Elinden çıkarmak da baya bir zor ve değer kaybı çok fazla. Bakalım fiyat düşerse degerlendirecem ben illa bu fiyattan alırım da değilim.

vodafoneda 69 binden satıldı, düşmesi lazım, air 94ten çıktı 72yi gördü

bu fiyatları vermeden şunları yarı fiyatına yurt dışı alıp yılda 8 ay kullanmak daha mantıklı değilmi? merak ettiğim için soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,176
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri