Yardım İphone 17 alınır mı?

OguzXo

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
75000
Şu an da samsung s23 256gb telefon kullanıyorum. İphone 17 almaya karar verdim. Telefonuma değiş tokuş ile aşağı yukarı 18 bin tl veriyorlar. Benim telefonun şarj soketinde biraz temazsızlık var. Değiş tokuşta telefonun durumunu girdiğim yerde bu sorunu belirtebileceğim bir seçenek yok. Sizce kargoladıktan sonra yine de aynı fiyatı verirler mi? Ayrıyetten 60k gibi bir fiyat verip alacağım. Sizce alınır mı değer mi?

Şu an da samsung s23 256gb telefon kullanıyorum. İphone 17 almaya karar verdim. Telefonuma değiş tokuş ile aşağı yukarı 18 bin tl veriyorlar. Benim telefonun şarj soketinde biraz temazsızlık var. Değiş tokuşta telefonun durumunu girdiğim yerde bu sorunu belirtebileceğim bir seçenek yok. Sizce kargoladıktan sonra yine de aynı fiyatı verirler mi? Ayrıyetten 60k gibi bir fiyat verip alacağım. Sizce alınır mı değer mi?
aynı fiyatı vermezler. ve samsung arayüzünden falan memnunsan synı fiyata s25 ultra seçeneği de var 512gb olarak. ben şuan s25 ultra kullanıyorum 2 cihaza ihtiya. duyuyorum bende ya 16e ya da düz 17 almayı düşünüyorum. 17 çok mantıklı ekranı çok iyi ön kamera yeni kamera. ama ana cihaz olarak almazdım. s25 ultra daha mantıklı bi seçenek aynı fiyatta.

bence güzel bir takas 18 bin verip, daha güncel bir cihaz alıorsun

aynı fiyatı vermezler. ve samsung arayüzünden falan memnunsan synı fiyata s25 ultra seçeneği de var 512gb olarak. ben şuan s25 ultra kullanıyorum 2 cihaza ihtiya. duyuyorum bende ya 16e ya da düz 17 almayı düşünüyorum. 17 çok mantıklı ekranı çok iyi ön kamera yeni kamera. ama ana cihaz olarak almazdım. s25 ultra daha mantıklı bi seçenek aynı fiyatta.
s25 ultra nolmuş ya zamlamışlar :D
73kda izlemeye başladım 78kdan 81k olmuş

s25 ultra nolmuş ya zamlamışlar :D
73kda izlemeye başladım 78kdan 81k olmuş
harbiden zam almış. 256 sını a101 76 ya media markt 77 ye satıyo 512 si samsung center da 78 hala oralardan alınır

Değiş tokuş olayını bilmiyorum ama ben de S23 den geçiş yaptım. Ana kamera ve geniş açı kamerası daha iyi, düşük ışık performansında özellikle fark var. Ön kamera çok daha iyi. Verimlilik olarak da iphone 17 süper olmuş oyun oynamama rağmen 8-9 saat açık ekran süresi verebiliyor. Performans farkı da oldukça fazla ama gündelik uygulamalarda farkını hissetmezsin.

alınacak düz model en iyi iphone alınır net

telefoncvuları gez bazen onlar daha fazla verebilir temazlıktq belki pislik dolmuş olabilir hovam

sadece samsung ürünleri satıyo güvenilir gibi
s25 ultra ne kadar ekran süresi veriyo %100 şarjla
tüm gün wifi ve tüm gün mobil veriyle
bir de yeni telefonlarda batarya optimizasyonu oluyor mu başlangıçta yani kaç gün sonra en iyi pil performansını veriyordur

s25 ultra ne kadar ekran süresi veriyo %100 şarjla
tüm gün wifi ve tüm gün mobil veriyle
bir de yeni telefonlarda batarya optimizasyonu oluyor mu başlangıçta yani kaç gün sonra en iyi pil performansını veriyordur
karma kullanıyorum 7-8 saat ekran süresi alıyorum

Verimlilik olarak da iphone 17 süper olmuş oyun oynamama rağmen 8-9 saat açık ekran süresi verebiliyor
hocam ekran görüntüsü atma şansınız var mı? ben ne yaptıysam 5 6 saatin üzerine çıkamadım üstelik oyun bile oynamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,734
Üyeler
189,918
Son üye
Burakakc
Geri