İphone 17 mi 17 pro mu

yok ıslak mendil değil alkollü temizlik mendilleri var boyasını siliyo aşındırıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben tekrar ana cihazı s25 ultra yaptım ondan. titanyum miss gibi kayalığa yere düştü kaç defa çizik yok. kılıf cam kullanmıyorum. ha 2. cihaz iphone ama ana cihazda samsung akıyo
Orası öyle samsungun daha iyi olduğunu biliyorum ama şu yaşlarda bi iphone kullanayım ya :D ne kadar hassas olursa olsun bende çok bi zarar geleceğini düşünmüyorum cihaza vakit ayırdığın için çok teşekkürler kararımı iyi etkiledin gerçekten :).

Telefoto kamera ve ekstra performans senin için önemli değilse iPhone 17 yeterli, ama daha iyi kamera, uzun vadeli performans ekstra ram istiyorsan aradaki 30K farkla iPhone 17 Pro tercih edebilirsin , 17 pro max kullanıcısı olarak söylüyorum 1x ve 2x dışındaki kamera lenslerini çok nadir kullanıyorum , ve henüz iphonelardaki telefoto lensin android modellere göre daha iyi olduğunu düşünmüyorum

Orası öyle samsungun daha iyi olduğunu biliyorum ama şu yaşlarda bi iphone kullanayım ya :D ne kadar hassas olursa olsun bende çok bi zarar geleceğini düşünmüyorum cihaza vakit ayırdığın için çok teşekkürler kararımı iyi etkiledin gerçekten :).
rica ederim. şöyle bişe de var samsungu kutusunu aç yaşadığı değer kaybı çizik ezik iphonedan daha fazla oluyo sjdbnfjsbndfj. ben 107 ye aldım 102 ye 2 çizik bi ezikle sattım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,889
Üyeler
190,283
Son üye
guet51k
Geri