IPhone 17 Pro Max için aksesuar önerileri

Düşürme ihtimalim germiyor değil ama bir şey olmaz heralde

almışken sağlamından almak lazım diye düşünüyorum bir yandan en azından lens koruyucu öyle onun dandiğini alsam çöp ederim heralde telefonu kılıfta çok bir numara yok gibi ama ya
Lens koruyucu hiç almadım ben, camın gümüş koruma çerçevesi çizildi bugüne kadar ama camda nokta kusur yok şükür. Kılıfı kamera lensini kapatanlardan alabilirsiniz sadece kullanacağınız zaman kenara kaydırırsınız kapağı

Düşürme ihtimalim germiyor değil ama bir şey olmaz heralde

almışken sağlamından almak lazım diye düşünüyorum bir yandan en azından lens koruyucu öyle onun dandiğini alsam çöp ederim heralde telefonu kılıfta çok bir numara yok gibi ama ya
Lens koruyucu gereksiz bence. Kamera lenslerinde safir var zaten çizmek için özel çaba sarf etmek lazım. Telefonu anahtarla aynı cebe koymamak gibi birkaç önlemle de çok rahat korunur. Piyasadaki en iyi kamerayı alıp koruyucu ile çekim kalitesini düşürmek mantıklı gelmiyor.

Lens koruyucu gereksiz bence. Kamera lenslerinde safir var zaten çizmek için özel çaba sarf etmek lazım. Telefonu anahtarla aynı cebe koymamak gibi birkaç önlemle de çok rahat korunur. Piyasadaki en iyi kamerayı alıp koruyucu ile çekim kalitesini düşürmek mantıklı gelmiyor.
Safir koruyucu alsak yinede kalitesi düşüyor mu ki

Lens koruyucu almana gerek yok. Kamera lenslerinin camı ön ekrandan çok daha sağlam bir malzemeden. Youtube’da bolca test mevcut. Telefonun üstüne basıp betonda sürtmediğin sürece hasar vermen çok zor. Ekran koruyucu temperli cam tercih et. Spigen yada noname herhangi bir ürün farketmez. 3-4. ayın sonunda ekran koruyucuda çizikler ve ön kameranın görüntü kalitesinde bozulmalar başlıyor bundan dolayı tekrardan değişme ihtiyacı duyacaksın. Kılıf olarak illa en kalitelisini istiyorsan Apple’ın TechWoven kılıfını tercih edebilirsin. Önceki senelerde çıkardıkları Fine Woven kılıflara göre çok daha dayanıklı gözüküyor(şimdilik)
reis merhaba,
bende 17 pro turuncu siparişi verdim
kılıf olarak apple techwoven sienna düşünüyorum turuncuya en yakışan bu diye çünkü sen ne diyorsun
bide lens koruyucu yok heralde bu kılfıta. benim taktırmama gerek varmı yorumunuzu okudum da.

reis merhaba,
kılıf olarak apple techwoven sienna düşünüyorum turuncuya en yakışan bu diye çünkü sen ne diyorsun
bide lens koruyucu yok heralde bu kılfıta. benim taktırmama gerek varmı yorumunuzu okudum da.
Hocam renk tamamen kişisel tercih. Eğer kılıf da apple’dan alınacaksa silikon yada şeffaf kılıf yerine techwoven tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence güzel bir tercih yapmışsınız. Lens koruyucusuna asla gerek yok. Hayırlı olsun.
*Lens koruyucuya harcayacağınız parayla noname farklı bir kılıf daha alabilirsiniz.

Hocam renk tamamen kişisel tercih. Eğer kılıf da apple’dan alınacaksa silikon yada şeffaf kılıf yerine techwoven tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence güzel bir tercih yapmışsınız. Lens koruyucusuna asla gerek yok. Hayırlı olsun.
*Lens koruyucuya harcayacağınız parayla noname farklı bir kılıf daha alabilirsiniz.
turuncu ilgimi çekti hocam. 16 pro naturelden geçtim. haftaya felan gelicek stok yok malum heryerde.
kılıfta dediğiniz gibi techwoven sienna bu renkle çok uyumlu geldi.
kılıfı da teli aldığm yerden almayı düşünüyorm hepsiburada ve kendi resmi satıcısı. ordada aynı fiyat resmi satıcı heralde orjinal gönderirler gene.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turuncu ilgimi çekti hocam. 16 pro naturelden geçtim. haftaya felan gelicek stok yok malum heryerde.
kılıfı da teli aldığm yerden almayı düşünüyorm hepsiburada ve kendi resmi satıcısı. ordada aynı fiyat resmi satıcı heralde orjinal gönderirler gene.
@kivircix

Son düzenleme:
reis merhaba,
Hocam gümüş renk tercih ettim ben konuda abis almayı düşünüyordum ama farklılık olsun dedim biraz kılıf olarak arkadaşların da önerdiği spigen marka kılıf aldım orijinal kılıf alacaktım ancak cihazı 512 gb yerine 2tb aldığımdan bütçeyi oradan kısıp kılıfa verdim belki ilerde Apple'ın kendi kılıfından alırım lens koruyucuya gerek var diyordum önceden ama yokmuş baktım çünkü videolarına falan harbidende sağlam yapmışlar

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@kivircix
Satıcı hepsiburada ise orijinal gönderir hocam endişeniz olmasın.

Geri