İPHONE 17 PRO MAX VS İPHONE 16 PRO MAX

Toretto

80+
Reaksiyon skoru
82
Merhabalar, iphone 17 serisi tanıtıldı biliyorsunuz, 17 pro max mi alınır sizce yoksa 16 pro max mi , düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

17 pro max'in bir espirisi yok bence açıklananlar doğrultusunda.

Merhabalar, iphone 17 serisi tanıtıldı biliyorsunuz, 17 pro max mi alınır sizce yoksa 16 pro max mi , düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

Ya o kadar kötü bir telefon olamaz tasarım haricinde hiçbir farkları yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

16 pro max kullanıcısı olarak 17 pro max e geçiceğim tasarım güzel bide bataryayı büyütmüşler

Güzel telefon. Ben beğendim. Ama fiyatı nedeniyle alınacak bir telefon değil. Aylık 100K gelirin varsa alınır ancak. :D O fiyata çok daha farklı şeyler yapılır.

Uzun zamandır Apple ekosistem kullanıcısı olarak yeni çıkan cihazlara karşı hep bir adım geride durdum. Önce bekledim kullanıcı yorumlarını okudum araştırmalar yaptım. Sorun olmadığını ya da çözüldüğünü gördükten sonra aldım. Sanırım yine öyle yapacağım.

tasarım dışında işlemci a19 pro daha iyi bir işlemci haliyle ama 16 pro max ile ne kadar fark var tartışılır, yeni işlemci daha çok ısındığı için buhar ısıtmayı koydular muhtemelen. ben düz modelin 120hz olacağını bildiğim halde 16 pro aldım tasarımı daha çok hoşuma gidiyor ve 17 alacak kadar da bi fark göremedim açıkçası

16 pro max varken yükseltmek gereksiz ama sıfırdan alınacaksa 17 pro max bence sıcaklık farkı önemli bir faktör birde ön kamera
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi çok gereksiz ya klasik Webtekno

Tasarımı değiştir, ekstra ram ekle, 300 mah fazladan mah ekle. Temelde farkını hissetmeyeceğin yeni bir işlemci koy ve fark : 40 Bin TL

16 pro max varken yükseltmek gereksiz ama sıfırdan alınacaksa 17 pro max bence sıcaklık farkı önemli bir faktör birde ön kamera
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi çok gereksiz ya klasik Webtekno

:D

Yine de farklı bir amiral gemisi alınarak kalan parayı farklı bir şekilde aksesuar vs alınarak değerlendirilebilir. Tercih meselesi tabi. Ben o kadar para vermezdim ama sen verebilirsin.

Kamera batarya ve soğutma sisteminde ciddi yükseltmeler var bütçe varsa 17pm 16dan 17pmye geçmeye gerek yok

:D

Yine de farklı bir amiral gemisi alınarak kalan parayı farklı bir şekilde aksesuar vs alınarak değerlendirilebilir. Tercih meselesi tabi. Ben o kadar para vermezdim ama sen verebilirsin.
170k tl işi abartı zaten bu telefonu alanlar 256 yada 512 olarak alacak 2tb alacak birisi olduğunu zannetmiyorum. Zaten klasik olarak 4 tane hafıza seçeneği olduğundan ve 128 kalktığından dolayı mecburi olarak koyulmuş bir hafıza seçeneği. Oyunların 100-200gb olduğu günümüzde çoğu kişinin bilgisayarı halen 1tb. iCloud gibi tonla yedekleme servisinin olduğu ve en kral uygulamanın 20gb olduğu bir cihazda 2tb hafızayı çok spesifik bir iş yapmıyorsan 16k raw video çekmiyorsan bitiremezsin. Attığın floodda da doğan slx var bedavaya verseler binmezsin muhtemelen ki binme zaten, 7 günlük tatil yapmayı daha mantıklı görmüşler 7 yıl kullanılacak telefon almak yerine. 50cc motor koymuşlar birde görsele. Gerçekten 170k harca desen çok daha mantıklı şeyler yapılabilirken Webtekno klasiği gene en kötüsünü yapmışlar. Hiç Apple cihaz kullanmamış biri eğer cihaz alacaksa düz model alıp kalan parayla saat airpods tablet veya mac alarak ekosistem kurabilir bu daha mantıklı

Geri