Neler Yeni

İphone 3 kameralı ucuz

NeonPik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda İnci
arkdaşlar 3 kameralı iphone istirorum ama bulamadım iphone 13 pro vesayre ama 13prolar yenilenmiş en ucuz 3 kameralı iphone nedir nerden bulucam hiçbir platformand bulmamadım yenilenmiş harici yardımcı olurmusnuz ? 15pro alcak bütchem yok

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
arkdaşlar 3 kameralı iphone istirorum ama bulamadım iphone 13 pro vesayre ama 13prolar yenilenmiş en ucuz 3 kameralı iphone nedir nerden bulucam hiçbir platformand bulmamadım yenilenmiş harici yardımcı olurmusnuz ? 15pro alcak bütchem yok
ikinci el 13 Pro yada 14 Pro bak günlük kullanımda 120 hz haricinde (Kamerayı profesyonel şekilde kullanmıyorsan eğer) bir fark yok bence.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Türkiye de iPhone almak anlamsız, hem fiyatı pahalı hemde fiyatına göre verdiği performans kötü. Bütçenizi söyleyin iPhone 13'den daha iyi telefonlar bulalım sana.

Shourd

80+ Gold
Türkiye de iPhone almak anlamsız, hem fiyatı pahalı hemde fiyatına göre verdiği performans kötü. Bütçenizi söyleyin iPhone 13'den daha iyi telefonlar bulalım sana.
kendi isteği bende iphone seven biri değilim ama istemişse onun kararı bize yardımcı olmak düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:

yd 15 prolara bakabilirsin sorun olmazsa yoksa ikinci el tr ürünü mü olsun

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
20.000 TL'ye iphone 7 falan alacağım dese tamamdıda kanka belirli bir bütçeye çıkmış ki yazılım stabilizasyonu olarak iphone cidden güzel bende 13 kullanıyorum (bazı özellikler 10 sene osnra gelsede androidlerden gene stabil)

NeonPik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda İnci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olur ne öneririsiniz efendim

kendi isteği bende iphone seven biri değilim ama istemişse onun kararı bize yardımcı olmak düşer

yd 15 prolara bakabilirsin sorun olmazsa yoksa ikinci el tr ürünü mü olsun
tr ürünü daha iyi olur

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
olur ne öneririsiniz efendim

tr ürünü daha iyi olur
İkinci el mi arıyorsunuz hocam? Net bütçeyi paylaşabilir misiniz?

NeonPik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda İnci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el mi arıyorsunuz hocam? Net bütçeyi paylaşabilir misiniz?
30 40 arası

güzel gözüküyor iphone 13 alcaktımda 3 kameralı olursa daha güzel olur diye düşünmüştüm

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL

DxOmark testleri: iPhone 13 Pro & Samsung S24 FE

S24 FE'nin ikinci el fiyatlarına bakmadım bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,197
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom