Neler Yeni

IOS iPhone 6 desteklenmeyen ios sürümüne yükseltilebilirmi?

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Apple kapalı kutu. Android telefon olsa, telefon üreticisinin resmi olarak yeni Android sürümü güncellemesi olmasa da ROM yüklemesi yaparak Android sürümü yükseltilebilir fakat Apple ürünlerinde bu olmuyor. Ben de iPhone 6 kullanıyorum, aynı zamanlarda alınan Android telefonlara yüklenen uygulamaların çoğunu ben telefonuma yükleyemiyorum. Tamamen yeni telefon aldırma politikası, yoksa indirmek istediğim uygulamalarda yeni teknoloji içeren hiçbir şey yok. En basitinden Nays uygulamasını bile indiremiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple kapalı kutu. Android telefon olsa, telefon üreticisinin resmi olarak yeni Android sürümü güncellemesi olmasa da ROM yüklemesi yaparak Android sürümü yükseltilebilir fakat Apple ürünlerinde bu olmuyor. Ben de iPhone 6 kullanıyorum, aynı zamanlarda alınan Android telefonlara yüklenen uygulamaların çoğunu ben telefonuma yükleyemiyorum. Tamamen yeni telefon aldırma politikası, yoksa indirmek istediğim uygulamalarda yeni teknoloji içeren hiçbir şey yok. En basitinden Nays uygulamasını bile indiremiyorum.
Aynen öyle çok saçma bir durum ama belki çözümü vardır diye düşünmüştüm

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Aynen öyle çok saçma bir durum ama belki çözümü vardır diye düşünmüştüm
Ben yok diye biliyorum ama konuyu takipteyim, varsa deneyeyim. Gerçi ömrü doldu da suyunu sıkıyorum artık.

donanimci98

80+ Bronze
Nays çok yeni bir uygulama yeni kütüphaneleri eski cihazlar desteklemeyebilir. Benzer durumlar android tarafında da oluyor. Tab 10.1 tablet evde yatıyor. Uygulama desteğinden kullanamıyorum. Ama ömrü doldu zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,695
Üyeler
169,458
Son üye
Mersin33
Top Bottom