Caner_1298
80+
iPhone 6 desteklenmeyen ios sürümüne yükseltilebilirmi?
Aynen öyle çok saçma bir durum ama belki çözümü vardır diye düşünmüştümApple kapalı kutu. Android telefon olsa, telefon üreticisinin resmi olarak yeni Android sürümü güncellemesi olmasa da ROM yüklemesi yaparak Android sürümü yükseltilebilir fakat Apple ürünlerinde bu olmuyor. Ben de iPhone 6 kullanıyorum, aynı zamanlarda alınan Android telefonlara yüklenen uygulamaların çoğunu ben telefonuma yükleyemiyorum. Tamamen yeni telefon aldırma politikası, yoksa indirmek istediğim uygulamalarda yeni teknoloji içeren hiçbir şey yok. En basitinden Nays uygulamasını bile indiremiyorum.
Ben yok diye biliyorum ama konuyu takipteyim, varsa deneyeyim. Gerçi ömrü doldu da suyunu sıkıyorum artık.Aynen öyle çok saçma bir durum ama belki çözümü vardır diye düşünmüştüm
Nays çok yeni bir uygulama yeni kütüphaneleri eski cihazlar desteklemeyebilir. Benzer durumlar android tarafında da oluyor. Tab 10.1 tablet evde yatıyor. Uygulama desteğinden kullanamıyorum. Ama ömrü doldu zaten.Apple kapalı kutu. Android telefon olsa, telefon üreticisinin resmi olarak yeni Android sürümü güncellemesi olmasa da ROM yüklemesi yaparak Android sürümü yükseltilebilir fakat Apple ürünlerinde bu olmuyor. Ben de iPhone 6 kullanıyorum, aynı zamanlarda alınan Android telefonlara yüklenen uygulamaların çoğunu ben telefonuma yükleyemiyorum. Tamamen yeni telefon aldırma politikası, yoksa indirmek istediğim uygulamalarda yeni teknoloji içeren hiçbir şey yok. En basitinden Nays uygulamasını bile indiremiyorum.