Bir aralar o paraya redmi note8 vardı ikinci el. Şimdi varmı bilmiyorum, varsa bu telefonu ikiye katlayacağı kesin.Selamın aleyküm öncelikle
1500 TL bütçe var belki çok az üstüne çıkılabilinir kardeşime alıcam ark oynamak istiyormuş sizce bu fiyata 2. El telefon önerisi yada iphone 6 s alınır mı?
Note 8 kat kat daha iyidir bulabilirseniz.Note 8 mi?
valla iphone olcaksa illa al 6s 11 12 falan bakma 6s candırSelamın aleyküm öncelikle
1500 TL bütçe var belki çok az üstüne çıkılabilinir kardeşime alıcam ark oynamak istiyormuş sizce bu fiyata 2. El telefon önerisi yada iphone 6 s alınır mı?
Valla bu zamanda can değildir.valla iphone olcaksa illa al 6s 11 12 falan bakma 6s candır
bence alınmaz bende 6s vardı 16 gb lik modeli kasada kendiliğinden ufak tefek boya atmaları vardı hep kılıfla kullanmama rağmen oluşmuştu bataryası değişmesi lazımdı şarj aleti kulaklığıda vermedim 900tl ye sattım çok temiz telefonduSelamın aleyküm öncelikle
Bilmiyorum nasıl kullanıldığına bağlı ama bence almayın.Evet bende öyle düşünüyorum hem eski bir telefon ark oynatır mı sorun olur mu?
oynatır diye düşünüyorum pubg vs oynadığımda bir sorun olmuyordu bendeEvet bende öyle düşünüyorum hem eski bir telefon ark oynatır mı sorun olur mu?