Realhas the Great
80+ Gold
7 plus'un işlemcisi daha güçlü olduğu için daha akıcı oynarsınız büyük ihtimalnote 8 64gb bide PUBG de hangisi avantajlı
7 plus'un işlemcisi daha güçlü olduğu için daha akıcı oynarsınız büyük ihtimalnote 8 64gb bide PUBG de hangisi avantajlı
ip7+ önermiyorum kendim 128gb kullandım asla önermiyorum ek olarak yenilenmiş hiç önermiyorum.Easycep'te yenilemiş iPhone 7 plus 4 bin lira ona bakabilirsiniz
Apple iPhone 7 Plus 32 GB Gold | EASYCEP
Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Gold İyi iPhone 7 Plus 32 GB modellerini 12 taksitle almak için.easycep.com
ilk 10-15dk evet olabilir sonra 7+ ile oyun işkence resmen , ısınıp kasıyor bir hallere giriyor görmen lazım.7 plus'un işlemcisi daha güçlü olduğu için daha akıcı oynarsınız büyük ihtimal
ne önerirsinip7+ önermiyorum kendim 128gb kullandım asla önermiyorum ek olarak yenilenmiş hiç önermiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk 10-15dk evet olabilir sonra 7+ ile oyun işkence resmen , ısınıp kasıyor bir hallere giriyor görmen lazım.
note 8 alınır mıne önerirsin
Samsung Note 8 ise evet redmi ise hayır.ne önerirsin
note 8 alınır mı
samsung takikide redmi yanlısı değilimSamsung Note 8 ise evet redmi ise hayır.
config neİkinci el note 9s al. Config ile 60 fps veriyordu
Oyun dosyaları ile oynuyorsun basitçe . Note 8 iyidir güzeldir alınır. Ben o civarlars y.d kayıtlı redmi Note 10 pro aldım onu kullanıyorum memnunum açıkçası buna da bakabilirsin , sp732g , 8gb ram , 1080p amoled ekran vs güzel cihaz ama kamera-ekran-kasa kalitesi kesinlikle Note 8 değilsamsung takikide redmi yanlısı değilim
config ne
pubg kaç fps verir samsung note8Oyun dosyaları ile oynuyorsun basitçe . Note 8 iyidir güzeldir alınır. Ben o civarlars y.d kayıtlı redmi Note 10 pro aldım onu kullanıyorum memnunum açıkçası buna da bakabilirsin , sp732g , 8gb ram , 1080p amoled ekran vs güzel cihaz ama kamera-ekran-kasa kalitesi kesinlikle Note 8 değil
Tam net bilgim yok ama kasacak bir cihaz değil.PUBG kaç fps verir samsung note8
Note 8 30 fps note 8 pro 60 fps note 9s ve note 10 pro 45 fpsPUBG kaç fps verir samsung note8
nasıl 30 fps?Note 8 30 fps note 8 pro 60 fps note 9s ve note 10 pro 45 fps
2. Elnasıl alıyım?
Niye 8 Pro 45 kanka, ilk ciktigindaydi oNote 8 30 fps note 8 pro 60 fps note 9s ve note 10 pro 45 fps
Redmi değil hocam Samsung Note 82. El
Niye 8 Pro 45 kanka, ilk ciktigindaydi o