t1k3beratfatih
80+ Bronze
Dahası
knk bu devirde 6s mı alınır 4k 6k daha güzel androider var telefon zaten ölmüş beni rahat bırakın diyor
Yoo ben kullanıyorum gaayet de ana telefonum. 64gb versiyon tavsiye ederim bide ios güncellemesi yapma. Sonra jb yapınca ip 14 den daha traş oluyo tel. Btw ip6 haila kendi ios undaki en hızlı iphone. Tuhaf ama 6s plus ip 11 ile ios 13 de vs olunca 6s plus önde kapatıyo.PUBG ve Sosyal medya için 6S A-LIN-MAZ, o telefon ana telefon olarak kullanılacak cihaz değil zaten de kullanılacaksa da sadece wp ve insta için alınabilir. PUBG de akicida 20-30 arası verir gram sarmaz. O paralara git S7 Edge cikabilirsen S8 serisine çık.
iOS 10 mu kullanalım kanka? 6S im olsa % bilmem kaç daha hizliymis diye gidip ios 11 kullanmam. Gider 15.3 yükler devam ederim.Yoo ben kullanıyorum gaayet de ana telefonum. 64gb versiyon tavsiye ederim bide ios güncellemesi yapma. Sonra jb yapınca ip 14 den daha traş oluyo tel. Btw ip6 haila kendi ios undaki en hızlı iphone. Tuhaf ama 6s plus ip 11 ile ios 13 de vs olunca 6s plus önde kapatıyo.
Sonra elindeki makinanın ölüm tarihini beklersin.Gider 15.3 yükler devam ederim.
Aşşırı tavsiyemdir demiyorum. Ama haila kullanışlı ve işlevli. Siz işlevsiz gözü ile baktığınızdan ben cevap yazdım. Yoksa alabiliyosanız üstünü alın.Tavsiye edilecek cihaz değil kanka elindeki cihaz.
Bekleyecek bı şey yok çoktan mezarda çürüdü o cihaz.Sonra elindeki makinanın ölüm tarihini beklersin.
Aşşırı tavsiyemdir demiyorum. Ama haila kullanışlı ve işlevli. Siz işlevsiz gözü ile baktığınızdan ben cevap yazdım. Yoksa alabiliyosanız üstünü alın.
Ben kullanıyom ? Hiçte çürümedi. Bilip bilmeden yorum yapıyorsun gibime geliyor.Bekleyecek bı şey yok çoktan mezarda çürüdü o cihaz.
64. Alarkadaşlar 32 gb yetermi iphone6s te PUBG ve sosyal medya kullancam
Yav 9 yıllık telefon nasıl çürüdü? Kullanman umrumda değil dostum, gidip 2024 yılında kimseye aldırmam bu telefonu. Çevremde 6S kullanan tonla insan var, hiçbiri memnun değil. Avutma kendini.Ben kullanıyom ? Hiçte çürümedi. Bilip bilmeden yorum yapıyorsun gibime geliyor.