Bence kullanıma kapanmaz, güncelleme desteği olarak bir şeyler gelmez.Arkadaşlar aktif olarak 6s kullanıyorum. 1 Ekimde wpnin kapanacağını söylemişlerdi. Haber değeri doğru mu veya doğru değilsede doğrusu nedir ? İnanılmaz ihtiyacım var bu bilgiye.
Hocam internette gördüğüm kadarıyla wp 1 ekimde kapanıyor diyor. Uygulama desteği önemli benim için yoksa arama için falan sıkıntı yokBence kullanıma kapanmaz, güncelleme desteği olarak bir şeyler gelmez.
Yani hocam uygulama desteği gelmezse sıkıntı benim içinbelli bir süre uygulama desteği gelmez daha sonrasında da cihaz desteği gelmez herhalde.
Hocam uygulama desteğinden kastımız güncelleme alamazsınız, kullanıma devam edileceğini düşünüyorum.Hocam internette gördüğüm kadarıyla wp 1 ekimde kapanıyor diyor. Uygulama desteği önemli benim için yoksa arama için falan sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani hocam uygulama desteği gelmezse sıkıntı benim için
hoca asla kötülemek için demiyorum ama 6s'i millet çoktan mezara koydu bile.Yani hocam uygulama desteği gelmezse sıkıntı benim için
estağfurullah kimin gücü neye yeterse bu hayatta. ama eğer şayet paranız varsa ve apple kullanmak istiyorsanız en aşağı size 13 önerebilirim. onun dışında belli bir bütçeniz varsa söyleyebilirsiniz. telefon bakarız size.Hocam kötüleyebilirsiniz yani sıkıntı yok farkındayım. Yeni telefon almam şart.
Hocam aklımdaki telefon m34. üstüne çıkmam çok zor ki fiyatına göre alabileceğim en iyisi bu. konu açmıştım m34 önerildi, inceledim vs vs.estağfurullah kimin gücü neye yeterse bu hayatta. ama eğer şayet paranız varsa ve apple kullanmak istiyorsanız en aşağı size 13 önerebilirim. onun dışında belli bir bütçeniz varsa söyleyebilirsiniz. telefon bakarız size.
belki mantıklı olabilir ama ben 0 tercih edicem galiba hocam. en azından androidlerde tercihim 0 olur.telefonda 2. el de düşünebilirsin ben iphone xs max aldım 2. el baya temizdi
M34 de güzeldir. Fiyatına kıyasla en iyisi.Hocam aklımdaki telefon m34. üstüne çıkmam çok zor ki fiyatına göre alabileceğim en iyisi bu. konu açmıştım m34 önerildi, inceledim vs vs.