iPhone 7 plus hala alınır mı??

Tuareg

80+
Reaksiyon skoru
13
Soru başlıkta. 3500 TL'ye android ne alabilirim ? 7plus almak daha mantıklı geliyor bana şuan.

Bataryası leş gibi sana onu söyleyeyim kardeş 1-2 saat google-yt de gezince %20-30u görüyor test ettim bi ara %100 yaptım erangel girdim pubg de 2 el oynadım şarzı bitti öyle düşün o kadar kötü bataryası yani 8 plus aşağısı alma bu arada düzeltme: performans açısından iyi mi? yaşına göre çok iyi telefon pubg de 45 fps verebiliyor

Peki androidde ne önerirsiniz 3500-4000 arası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanıyorum :D telefon bence batarya olarak beni götürüyor PUBG oynamıyorum.
Pil sağlığı kaç?

Ve oyun oynamam zaten youtube google instagram kullanırım genel olarak.

şahsi görüşüm alma birkaç nesil geriye gitmenin bir anlamı yok xiaomi tarafına yönelebilirsin yeni jenerik bir telefon bence daha çok işini görecektir

Peki androidde ne önerirsiniz 3500-4000 arası.

Pil sağlığı kaç?

Ve oyun oynamam zaten youtube google instagram kullanırım genel olarak.
%100

bence almalısın yaşına bakma çok iyi tel

Yaklaşık 4 yıldır iPhone 5s kullanıyorum yeni telefon alacak olsam androidin en yenisinede param yetse yine gider 3-4 nesil aşağı iPhone alırım.

Hocam Kamera olarak tatmin edeceğini düşünüyorum ama batarya olarak arkadaşlar değinmiş zaten.

X3 NFC / X3 PRO önerebilirim. Bu ikisi arasında Pro modeli daha iyi ama tabi ki daha pahalı. X3 NFC şikayet dolu bir cihaz ama kendim 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Sadece ekran sararması denen bir olay var (Sadece beyaz ekranda ortaya çıkıyor, beni çok rahatsız etmiyor büyütülecek bir sorun değil)

Soru başlıkta. 3500 TL'ye android ne alabilirim ? 7plus almak daha mantıklı geliyor bana şuan.
7 plus iyidir alınır fakat oyun için vs alıcaksan eğer poco x3 öneririm

8 plus bulursan ucuza temiz kaçırma ben kendim kullanıyorum oldu baya alalı 3 sene kadar 7 plusun bataryası çöp çok kötü

ilk cıktıgında aldım geçen sene bataryasını yeniledim aktif kullanıyorum oyun oynucaksan alma net. insta kamera vs günlük kullanım için güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,666
Üyeler
188,143
Son üye
tharden
Geri