Neler Yeni

Çözüldü✓ Iphone 8 anakart değişimi dokunmatik çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
Herşeyi çalışan icloudlu iphone 8 e, kasası pert çalışan anakartlı kendi telefonumun anakartını taktım. ekran geldi, dokunmatik ve touc id çalışmıyor, flexler vs takılı mekanik olarak sorun yok. ne yapabilirim teşekkür ederim.

şahin doğan

80+ Platinum
Touch ID çalışmaz. Çalışması için kendi Touch ID ni de o cihaza aktarman lazım. Dokunmatik kısımda fikrim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm; anakarta bağlanan ekranın alt kısmında 2 tane flex var, biri büyük, biri küçük. Küçük olan touchidnin olduğu için, onu takınca cihaz toucid nin parça bilgisini okuyup ekranı da home butonu da devredışı bırakıyor fakat sadece ekran flexini yani sadece büyük flexi takarsanız touchidnin parça bilgisini okuyamayıp dokunmatiğinizi etkilemez (çalışır). Bu durumda ekranınız çalışır touchid ve home butonunuz çalışmaz. Eğer cihaz kurulum ekranındaysa bilgisayara iTunes yükleyip cihazınızı kablo ile bilgisayara bağlayın. Cihaz ayarlarında>erişilebilirlik ayarları içinden VoiceOver seçeneğini açıp ekrana çift tıklayarak kurulum ekranını tamamlayabilirsiniz, cihaz açılınca da ayarlar>erişilebilirlik>dokunma>assivetouch açarak sorunsuz kullanabilirsiniz. Uzun uzasıya anlattım inşallah birilerinin işine yarar. Şunu da eklemek istiyorum benim satın aldığım cihaz kesinlikle ç*lıntı değil ilk sahibinden şifresi unutulmuş bir şekilde aldım. Kesinlikle ç*lıntı cihaz almayı ve satmayı desteklemiyorum ayrıca yeni iOS sürümleri ile birlikte ç*lıntı cihazlar tespit edilip parçaları pasif hale getirilebilecek. Herkese iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,808
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom