iPhone 8 hala alınır mı

Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Arkadaşım yeni telefon aldığı için telefonu satıyor. Telefon iPhone 8 64 GB. telefon baya temiz yakın arkadaşım oldugu için biliyorum. Bu telefon beni 1 yıl götürür mü? Şu anki telefonum resmi note 8 pro. Yardımcı olursanız sevinirim.

Fiyata göre değerlendirebiliriz

iphone 8 en az 3 yıl daha sorunsuz götürecek bir cihaz batarya ve tasarım sorun değil ise alınır bataryası tam 1 günü çıkartmaz

Eğer fiyat uygunsa seni 1 yıldan fazla da rahat götürür tabi hafızasını ve bataryasını dert etmezsen.

bataryası ve kamerası biraz kötü onun dışuında sapasağlam telefın

Güncelleme desteğini yitirmemiş tüm iPhone cihazların alınabilir olduğunu düşünüyorum. Şu anda iOS 15 işletim sistemi iPhone 6s ve üzerini kapsıyor. Kendim de iPhone 7 kullanıyorum, çok akıcı bir şekilde çalıştığını ve işimi gördüğünü söyleyebilirim.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Arkadaşım yeni telefon aldığı için telefonu satıyor. Telefon iPhone 8 64 GB. telefon baya temiz yakın arkadaşım oldugu için biliyorum. Bu telefon beni 1 yıl götürür mü? Şu anki telefonum resmi note 8 pro. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende redmi note 8 pro dan geçtim kamera olarak çok daha memnunum fakat bataryası oyun oynamazsan ve işin gücün sosyal medyada gezmezsen 1 günü ucu ucuna çıkarıyor alacağın fiyata göre geçip geçmemeni söyleyebilirm

Alacağım fiyat 3200 TL. Pil değişimi yapabilirim duruma bağlı

Geri