Gerçek Walter White
80+ Bronze
Dahası
fiyatı 6-8k arası değişiyor alınır mı?
Yurt dışı üründür dostum,piyasası 10k civarı xslerinHayır , alınmaz. Bütçe nedir? XS bulunur belki ve daha iyi Android alternatifleri var.
iPhone XS Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone XS mi arıyorsunuz? iPhone XS fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
batarya nası zayıf ya bataryasını beğendiğim iphone lar 13 pro ve 8plus hala dayanıyor-geniş açısı yok
-batarya zayıf ( günde 2-3 şarj allahın emri gibi bir şey)
-garantisi olmadığı için kumar gibi bir şey
Not: benim beyaz 8 plus'lara fetişim var bu eksilere rağmen alınır bence.
X ve XS'e göre iphone 8 plus nasıldır?batarya nası zayıf ya bataryasını beğendiğim iphone lar 13 pro ve 8plus hala dayanıyor
denediğim telefonlar
-8plus
- x
-xs
-6
-6s
-6 plus
-7
-11
-12 pro
-13 pro
ve aralarından sadece 8 plus ve 13 pro nun bataryasını begendim
xs alınmalı bence ekran gövde oranı deniyordu sanırım benim için en önemli kriterlerden biriX ve XS'e göre iphone 8 plus nasıldır?
O fiyata sıfır bir samsung alsan 20 kat performanslı olurfiyatı 6-8k arası değişiyor alınır mı?
apple piyasaya batarya satışı yapmadığı için çakma diye tabir edilen farklı firmaların bataryaları kullanılıyor telefonda. senin kullandığın zaman sıfırmış ve sıfır telefonun bataryası sıkıntılı olamaz zaten. ben 2022'de 2017 model iphone 8 plus için bahsediyorum. sonradan takılan bataryalar orjinali kadar iyi olmaz düşüncesiyle bataryasının kötü olduğunu söyledim.batarya nası zayıf ya bataryasını beğendiğim iphone lar 13 pro ve 8plus hala dayanıyor
denediğim telefonlar
-8plus (2017 de 5600 TL ye apple store dan almıstım sanırım)
- x (hatırlamıyorum)
-xs(8-9k civarı)
-6( hatırlamıyorum
-6s(hatırlamıyorum
-6 plus(xs i tamir ettirince yanina 1 k ya vermisti apple store)
-7(hatıralkmıyorum)
-11(1. 11k 2. 14k)
-12 pro(hatıralmıyorum
-13 pro(hatırlamıyorm
ve aralarından sadece 8 plus ve 13 pro nun bataryasını begendim
bende bataryası değişmemiş 2017 de ilk çıktıgında alınmıs 8 plus dan bahsediyorum eskisi kadar iyi değil ama ben kullandıgımda 1 gun şarjı dayandıapple piyasaya batarya satışı yapmadığı için çakma diye tabir edilen farklı firmaların bataryaları kullanılıyor telefonda. senin kullandığın zaman sıfırmış ve sıfır telefonun bataryası sıkıntılı olamaz zaten. ben 2022'de 2017 model iphone 8 plus için bahsediyorum. sonradan takılan bataryalar orjinali kadar iyi olmaz düşüncesiyle bataryasının kötü olduğunu söyledim.