Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,971
Günde 3 şarj bitirenler bile varHocam o işlemciye o batarya çok düşük kalıyor. Bildiğim kadarıyla SE 2020 kullanan bütün kullanıcılar bataryasından şikayetçi.
Günde 3 şarj bitirenler bile varHocam o işlemciye o batarya çok düşük kalıyor. Bildiğim kadarıyla SE 2020 kullanan bütün kullanıcılar bataryasından şikayetçi.
O zaman direk eledim bu cihazı ben powerbank kullanmayı hiç sevmem daha doğrusu yanımda taşımayı. O kadar para verdikten sonra yanımda powerbankla gezeceksem o iş yaş.Hocam o işlemciye o batarya çok düşük kalıyor. Bildiğim kadarıyla SE 2020 kullanan bütün kullanıcılar bataryasından şikayetçi.
Gerçekten batarya konusunda leş bir telefon. Eğer SE 2020 ve 3310 kombosu yapıp çift telefon kullanacaksanız (aramalar için 3310, geri kalan işlemler için SE) o zaman SE 2020'yi önerebilirim.Günde 3 şarj bitirenler bile var
Vay hocam. 8 Plus hâlâ alınır ya canavar gibi cihaz. Ama SE (2020)'ye göre güncelliğini biraz kaybetmiş bir durumda tabii. Farkı esas belirleyen ekran boyutu meselesi olur. 4.7" ekran birçok kullanıcıya küçük gelebilir. Kamera konusunda ana kamera lensi olarak SE öndedir. 8 Plus'da 2. lens olarak telefoto var. Derinlik algısı ve zoom'da işe yarıyor. Portre (derinlik) mevzusunu SE'de yazılımsal olarak hallettiler. Zoom da kırk yılda bir işe yarar. Yani ana kamerada SE öne geçer. Ekranda 8 Plus öne geçer.Bende baktım şimdi özelliklerine. İşlemci tarafında SE 2020 tokatlıyor. Ama a11 çipi de hala güçlü bir işlemci. Kamera çözünürlük gibi konularda da 8 plus tokatlıyor. Vallahi bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Evil Belief hocam sen anlıyorsun bu işlerden.
İşi biliyorsunuz hocamGerçekten batarya konusunda leş bir telefon. Eğer SE 2020 ve 3310 kombosu yapıp çift telefon kullanacaksanız (aramalar için 3310, geri kalan işlemler için SE) o zaman SE 2020'yi önerebilirim.![]()
Tabi hocam kafa hep üçkağıtçılığa çalışıyor bizim.İşi biliyorsunuz hocam
Hocam boyut bana biraz küçük gelebilir bence çünkü 3 yıldır 5.5" cihaz kullanıyorum. Arada ne kadar fark olur bilemiyorum dediğin gibi mediamarkete gidip elle kontrol etmek. Batarya konusunda bişey demedin SE şarj konusunda iyi değil mi ? O benim için baya handikap olur.Vay hocam. 8 Plus hâlâ alınır ya canavar gibi cihaz. Ama SE (2020)'ye göre güncelliğini biraz kaybetmiş bir durumda tabii. Farkı esas belirleyen ekran boyutu meselesi olur. 4.7" ekran birçok kullanıcıya küçük gelebilir. Kamera konusunda ana kamera lensi olarak SE öndedir. 8 Plus'da 2. lens olarak telefoto var. Derinlik algısı ve zoom'da işe yarıyor. Portre (derinlik) mevzusunu SE'de yazılımsal olarak hallettiler. Zoom da kırk yılda bir işe yarar. Yani ana kamerada SE öne geçer. Ekranda 8 Plus öne geçer.
Yavaşlama, donma, kasma, yazılım problemi vs. iki telefonda da uzun süre yaşamazsın. Apple 2015'te çıkan 6S'lere bile iOS 15 güncellemesi verdi biliyorsundur. Sana önerim çevrende birinde varsa onlardan yoksa da teknoloji mağazalarından bir SE'nin boyutunu gör, eline alıp biraz tarayıcıda gezin mesaj yaz. Sana çok minik gelirse 8 Plus'a yönel, yok gelmezse SE'ye yönel.
Lan çok mantıklıGerçekten batarya konusunda leş bir telefon. Eğer SE 2020 ve 3310 kombosu yapıp çift telefon kullanacaksanız (aramalar için 3310, geri kalan işlemler için SE) o zaman SE 2020'yi önerebilirim.![]()
Eğer gün içinde telefonu elinden düşürmeyen bir kullanıcıysan akşamı görmez hocam. Bende iPhone 8 var, yoğun kullandığım dönemlerde günde 2 kere şarja takıyorum. Özellikle mobil veriyle video izlerken surf yaparken baya hızlı tükeniyor. O konuda @Dontaçhi güzel izah etmiş.Hocam boyut bana biraz küçük gelebilir bence çünkü 3 yıldır 5.5" cihaz kullanıyorum. Arada ne kadar fark olur bilemiyorum dediğin gibi mediamarkete gidip elle kontrol etmek. Batarya konusunda bişey demedin SE şarj konusunda iyi değil mi ? O benim için baya handikap olur.
Lan çok mantıklı![]()
Yok öyle gün içinde sürekli telefonla takılan biri değilim. Benim 3 senedir kullandığım cihaz bile bir günü çok rahat çıkarıyor.Eğer gün içinde telefonu elinden düşürmeyen bir kullanıcıysan akşamı görmez hocam. Bende iPhone 8 var, yoğun kullandığım dönemlerde günde 2 kere şarja takıyorum. Özellikle mobil veriyle video izlerken surf yaparken baya hızlı tükeniyor. O konuda @Dontaçhi güzel izah etmiş.
Alınır bence hala güçlü bir cihaz.Arkadaşlar merhaba. Yıllardır android cihaz kullanıyorum ve artık yavaşlığından kasmasından donmasından bıktım. Hepimiz de biliyoruz ki Apple yazılım konusunda çok başarılı. Hala bugün bile iPhone 6 cihazlar kasmadan çalışabiliyor. Soruma gelirsek ben artık iPhone kullanmayı düşünüyorum. Önümüzdeki birkaç ay içinde bir cihaz alacağım. Maddi durumum iyi değil o yüzden alabileceğim maksimum cihaz 8 plus olacak. O da ikinci el tabii sıfırı hayatta alamam. 4500 TL civarında temiz ikinci el cihazlar var. Sizce hala alınır mı? Lütfen iPhone kötüleyecekler yorum yazmasın.
kamerada se2020 çok daha iyi.se2020 de iphone 11 kamerası ve işlemcisi var.sadece kasası eskiBende baktım şimdi özelliklerine. İşlemci tarafında SE 2020 tokatlıyor. Ama a11 çipi de hala güçlü bir işlemci. Kamera çözünürlük gibi konularda da 8 plus tokatlıyor. Vallahi bilemedim.
@Evil Belief hocam sen anlıyorsun bu işlerden.