dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Ben kendim değiştirdim çok zor değil yanında ekipmanlar geliyor zaten. Telefoncuda 20 TL ye yapar herhaldeDeğiştirme maaliyeti ne olur bunun.
Ben kendim değiştirdim çok zor değil yanında ekipmanlar geliyor zaten. Telefoncuda 20 TL ye yapar herhaldeDeğiştirme maaliyeti ne olur bunun.
ben kendim takıyorum.telefonculara hayatta vermem.parça falan aşırabilirler.Değiştirme maaliyeti ne olur bunun.
Cihazi EasyCep'ten almayı planlıyorum. Yan sanayi pil taksalar belirtilerdi herhalde.Oynayabilirler. Eğer pil sağlığı atıyorum 6 ay 1 yıl sonra bile 100'de kalmaya devam ediyorsa yan sanayi pildir. Ha bunu alırken söylüyorsa problem yok. Orijinal pil sadece Apple yetkili servislerinde bulunuyor ve fiyatları 400 TL'den başlıyor. O yüzden birçok kişi Deji, Rova, FPPro, Baseus gibi nispeten kaliteli yan sanayi piller tercih ediyorlar.
Ben de öyle düşünüyorum. Tahminimce takmış olsalar bile belirli standartları karşılayan bataryaları takarlar, yoksa başları ağrır.Cihazi EasyCep'ten almayı planlıyorum. Yan sanayi pil taksalar belirtilerdi herhalde.
A52 çok güzel cihaz biliyorum namını. Ama evet Apple deneyimlemek istiyorum. Açıkçası 1 ay kadar iPhone 5 kullandım. Eski sevgilimin telefonuydu. Benim cihaz bozulunca bana vermişti. Telefonu çok sevmiştim. Ekranı çok küçük gelmişti ama hızlı ve pratik olmasını beğenmiştim. Sonra cihazı geri aldı tabi hevesim kursağımda kaldıAslında Apple'cıyım ama yeni Android'ler toparladı gibi. Orta ve orta-üst segment bir Android alırsan kısa sürede donma-kasma pek yaşamıyorsun. Özellikle Samsung tarafı gözlemlediğim ve deneyimlediğim kadarıyla bu konuda başarılı. Güncellemeye de eskisinden daha çok önem veriyorlar. Örneğin A52. Tabii iOS bambaşka bir dünya, deneyimlemek istiyorum dersen hiç kafanı karıştırmayalım
Yani kurumsal firma sonuçta. Bu adamları biliyorsundur işlerini iyi yapıyorlar. Gidip de şahısın birinden almam zaten. Adam sorunsuz der sorunlu çıkar bilemezsin.Ben de öyle düşünüyorum. Tahminimce takmış olsalar bile belirli standartları karşılayan bataryaları takarlar, yoksa başları ağrır.
O kasa efsanedir ya Bir tane de 5S var bende, oyuncak gibi kurcalıyorum devamlı. 2021'de çıkan giriş seviye Android'lerden çok daha hızlı. Adamlar yapiyor kral.A52 çok güzel cihaz biliyorum namını. Ama evet Apple deneyimlemek istiyorum. Açıkçası 1 ay kadar iPhone 5 kullandım. Eski sevgilimin telefonuydu. Benim cihaz bozulunca bana vermişti. Telefonu çok sevmiştim. Ekranı çok küçük gelmişti ama hızlı ve pratik olmasını beğenmiştim. Sonra cihazı geri aldı tabi hevesim kursağımda kaldı
SE de çok iyi 5s kasası ama daha güçlü. Arada kardeşimden alıp elimde çeviriyorum güzel oluyor.O kasa efsanedir ya Bir tane de 5S var bende, oyuncak gibi kurcalıyorum devamlı. 2021'de çıkan giriş seviye Android'lerden çok daha hızlı. Adamlar yapiyor kral.
O zaman 8 plus alıcam ya ama önce SE'yi bi kurcalamam lazım mediamarkette. Hız olarak bir farkının olacağını düşünmüyorum. Dediğin gibi hala 6s'in fişini çekmediler. 8 plusun fişini çekmeleri minimum 3 sene.O kasa efsanedir ya Bir tane de 5S var bende, oyuncak gibi kurcalıyorum devamlı. 2021'de çıkan giriş seviye Android'lerden çok daha hızlı. Adamlar yapiyor kral.
Refurbished adı altında bir tek easycep biliyorum. Webtekno falan önermişti. Onlar önerdiyse güvenilirdir diye düşünüyorum. 4750 TL uzay grisi 64 GB.Öyle abi telefon işinde çok çakallık dönüyor, güvenilir yerden almak lazım. Türkiye'de bu refurbished işini hızlandırıyorlar bu ara. Yeni çakallar türeyecek. Köklü markalara bakmak lazım.
İyi paraymış aslında ya. Az daha zorlasan sıfır Snapdragon'lu S20 FE alınıyor. Bunlarda KDV mi ÖTV mi bir şey düşmemiş miydi? Cukkalamışlar mı?O zaman 8 plus alıcam ya ama önce SE'yi bi kurcalamam lazım mediamarkette. Hız olarak bir farkının olacağını düşünmüyorum. Dediğin gibi hala 6s'in fişini çekmediler. 8 plusun fişini çekmeleri minimum 3 sene.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Refurbished adı altında bir tek easycep biliyorum. Webtekno falan önermişti. Onlar önerdiyse güvenilirdir diye düşünüyorum. 4750 TL uzay grisi 64 GB.
He ben de onu soracaktım sana şimdi. Sözde yenilenmiş telefonlara KDV indirimi yapılacaktı. Ama ben pek indirim göremiyorum. Harbiden ha az daha para çıksam s20 fe alabiliyorum kafam karıştıİyi paraymış aslında ya. Az daha zorlasan sıfır Snapdragon'lu S20 FE alınıyor. Bunlarda KDV mi ÖTV mi bir şey düşmemiş miydi? Cukkalamışlar mı?
Bütçe yok açıkçası. 3k parayla geçiniyorum. Kredi çekip alıcam.Sıfır olarak şuan İphone 11 altında bir iphone alınmamalı 8 plus 2.el alabilirsiniz ama takoz gibi çerçeveler eski nesil kameralar ve nihayetinde 4-5 jenerasyon eski cihaz çok yüksek beklentiler olmamalı illa ios kullanacağım diyen birisi için 11 e bütçe yoksa ancak o zaman 2.el Ekran değişimi yapılmamış xr/se/8+ cihazlar tercih edilebilir