Neler Yeni

İphone Çakma Şarj Aleti

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
Merhabalar iphone 11 telefonumu internetten aldıgım bi 20w luk adaptör ile şarj ediyorum adaptör orjinal değil telefonuma bi zarar verirmi
şarj süresinde vs bi sorun yok hızlıca şarj oluyor merak ettiğim için sordum eğer zararı varsa hangi adaptörleri öneririrsiniz

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Merhabalar iphone 11 telefonumu internetten aldıgım bi 20w luk adaptör ile şarj ediyorum adaptör orjinal değil telefonuma bi zarar verirmi
şarj süresinde vs bi sorun yok hızlıca şarj oluyor merak ettiğim için sordum eğer zararı varsa hangi adaptörleri öneririrsiniz
İphone un kendi orjinal şarjı bence o kadar kaliteli değil, herhangi bir adaptörde yeterli olur ancak dandik bir adaptör kullanmayın batarya şişme sorunu yapabiliyor bazı dandik adaptörler

Erimtan

80+ Bronze
Aldığın adaptör bilindik markaların spigen anker vs gibiyse sorun olmaz ama aşırı dandik adaptörlerle kullanmak telefona kesinlikle zarar verir batarya patlamasına kadar gider sanada zarar verebilir.

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone un kendi orjinal şarjı bence o kadar kaliteli değil, herhangi bir adaptörde yeterli olur ancak dandik bir adaptör kullanmayın batarya şişme sorunu yapabiliyor bazı dandik adaptörler
hepsiburadan üzerinden aldım puanı ve yorumları baya iyiydi klasik 20 w iphone adaptörü yani dandik mi iyi midir? bilemiyorum 2 gündür kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığın adaptör bilindik markaların spigen anker vs gibiyse sorun olmaz ama aşırı dandik adaptörlerle kullanmak telefona kesinlikle zarar verir batarya patlamasına kadar gider sanada zarar verebilir.
hepsiburadan üzerinden aldım aslında klasik iphone 20w adaptörünün aynı görünüşü ama malesef orjinal değil çakması 20w hızlı şarj özellikli yorumlarda pek kötü bi yorum görmedim sizce kullanmalımıyım başka bi adaptörmü almalıyım

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Bence çakma kullanmaktansa orjinal samsung ve ya xiaomi 20w kullanın.Zarar verir çünkü.

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman orjinal adaptör önerileri alabilirmiyim

Coolpanda

80+ Silver
Adaptörün markasına bağlı, xiaomi falansa kullanabilirsiniz.

Erimtan

80+ Bronze
hepsiburadan üzerinden aldım puanı ve yorumları baya iyiydi klasik 20 w iphone adaptörü yani dandik mi iyi midir? bilemiyorum 2 gündür kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsiburadan üzerinden aldım aslında klasik iphone 20w adaptörünün aynı görünüşü ama malesef orjinal değil çakması 20w hızlı şarj özellikli yorumlarda pek kötü bi yorum görmedim sizce kullanmalımıyım başka bi adaptörmü almalıyım
Hocam ne desek yalan olur çakma adaptörün içinde güvenlik çipleri olup olmadığını bilemeyiz. Bence kullanmayın telefonunuz kötü bir telefonda değil kaç bin liralık telefon değmez yani alın orjinal.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
Pil ömrüne zarar verir Allah korusun yangın falan çıkartır.

louis bloom

80+ Silver
iddiaya göre Apple verir diyor ancak ben orjinal adaptörü kaybettiğim için iPhone 11'i 2 yıldır samsung adaptör + çakma iPhone şarj kablosu ile şarj edşyorum .D

şahin doğan

80+ Platinum
pil sağlığına zararı var.

Mert

80+ Silver
11000₺ telefona verdikten sonra orijinal adaptör almamak komik. Amazonda nispeten uygun fiyatlı olarak alınabilir.

Top Bottom