İphone Cihazlara Pil Yüzdesi Görme Geliyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,291
WAOW İNOVASYON

Zaten vardı, kaldırılmıştı. Gelmesi güzel olur. iPad için de hesap makinesi bekliyorum.

bu kadar basit bir şey neden yoktu acaba? Apple farklı olmak için yine saçmalamış zamanında.

Apple abim yapıyo yaw android neymis neyse IOS en iyisi
Her çıkan android sürümünde hatalarla karşılaşıp ne zaman düzelteceklerini bilmeden ömür geçirmeyi çok seviyorum.
Telefonu aldıktan 3 ay sonra ısınma ve takılmalar yüzünden rom atıyorum. :)

Her çıkan android sürümünde hatalarla karşılaşıp ne zaman düzelteceklerini bilmeden ömür geçirmeyi çok seviyorum.
Telefonu aldıktan 3 ay sonra ısınma ve takılmalar yüzünden rom atıyorum. :)
Androidde 4gb ram kullanıyosan boyle sıkıntılar olabiliyor ama evet Custom ROM atıyorum ve hiç kasmıyor (y)
6GB ve üstü telefonlarda da sorun olmuyor. Android telefonlar RAM cimrisi olmadıkları için artık orta seviyede bile 6-12 gb arası dolanıyor. Şayet whatsapp indirememekten iyidir custom rom atabilmek. Ayrıca pixel versiyonlarında şükür henüz 1 bug dışında hiçbir şey yaşamadım. Birini çaldırırken dıııt dıııt diye öten ses gelmiyor sadece o kadar.

Androidde 4gb ram kullanıyosan boyle sıkıntılar olabiliyor ama evet Custom ROM atıyorum ve hiç kasmıyor (y)
6GB ve üstü telefonlarda da sorun olmuyor. Android telefonlar RAM cimrisi olmadıkları için artık orta seviyede bile 6-12 gb arası dolanıyor. Şayet whatsapp indirememekten iyidir custom rom atabilmek. Ayrıca pixel versiyonlarında şükür henüz 1 bug dışında hiçbir şey yaşamadım
Sadece ufak bir misillemeydi. Seviliyorsun :blobdance:

Güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,910
Üyeler
184,244
Son üye
hsngnc
Geri