Neler Yeni

IPhone cihazlarda lens koruyucu gerekli mi

gokhanium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Gokhan Kel
Sıfır iPhone 13 aldım. Arkadaş arka kamera lens koruyucu kullanmam gerektiğini söylüyor. Ben de kamera kalitesini bozacağını düşündüğümden kullanmak istemiyorum açıkçası. Kullanmak gerekir mi ? Gerçekten bu kadar kolay çizilir mi lens

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ahmet
çok bi fark etmiyor zaten görüntüyü emin ol ben 9 aydır lensli kullanıyorum bendede sıfır 13 var

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,546
İsim
Oğuz
Kalitesini bozuyor evet. Malzeme olarak da dayanıklı bence iPhone. Yine de kullandıkça çizilme oluyor elbette.
Çok fotoğraf çekmiyorsan tak ama çekiyorsan onun yerine çıkıntılı bir kılıf al. Veya direkt kapaklı bir kılıf alabilirsin ama o da estetiği bozuyor.

Farex

80+ Silver
Sıfır iPhone 13 aldım. Arkadaş arka kamera lens koruyucu kullanmam gerektiğini söylüyor. Ben de kamera kalitesini bozacağını düşündüğümden kullanmak istemiyorum açıkçası. Kullanmak gerekir mi ? Gerçekten bu kadar kolay çizilir mi lens
Açıkçası çok fazla iphoen kullandım ayrıca lens koruyucu da kullandım. En dayanıklı kaliteli safir camlı lens de alsam görüntüyü bozuyordu ve gece çekimlerinde ışıklar patlıyordu kesinlikle önermem sonrasında lensleri attım çöpe öyle kullandım farkı daha iyi anladım şuan da 16 pro max kullanıyorum ve bir sorunla karşılaşmadım.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,680
İsim
misfit
1-2 ay kullandım. Görüntüyü bozuyor ve normal lense göre çok fazla kirleniyor, sürekli temizlemen gerekiyor. Aktif fotoğraf çekersen kesinlikle önermem, kamerayı çok az kullanırım diyorsan alabilirsin. Çıkıntısı olan bir kılıfın varsa almana hiç gerek yok.

gokhanium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Gokhan Kel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 ay kullandım. Görüntüyü bozuyor ve normal lense göre çok fazla kirleniyor, sürekli temizlemen gerekiyor. Aktif fotoğraf çekersen kesinlikle önermem, kamerayı çok az kullanırım diyorsan alabilirsin. Çıkıntısı olan bir kılıfın varsa almana hiç gerek yok.
Çıkıntılı kılıfım var aynen

şahin doğan

80+ Platinum
Kılıf taktın mı tamam zaten. Kameralar bir yere değmiyor. Değse de kolay kolay çizilmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
ismail sağlam
hocam geçen gün motosiklet üstünde seyir halindeyken 14 plus sweatin cebinden fırladı üzerinde şu orjinal 2300 liralık şeffaf kılıf vardı kamerayı o kadar güzel sarıyor ki kılıf kırıldı ama kılcal bir çizik dahi olmadı hiçbiryerde kaliteli bir kılıf alın yeterli

gokhanium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Gokhan Kel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kılıf taktın mı tamam zaten. Kameralar bir yere değmiyor. Değse de kolay kolay çizilmiyor.
hocam geçen gün motosiklet üstünde seyir halindeyken 14 plus sweatin cebinden fırladı üzerinde şu orjinal 2300 liralık şeffaf kılıf vardı kamerayı o kadar güzel sarıyor ki kılıf kırıldı ama kılcal bir çizik dahi olmadı hiçbiryerde kaliteli bir kılıf alın yeterli
Spigenin çıkıntılı kılıfı var hocam ben artı olarak lens de takmam gerektiğini düşünüyordum çok sağolun

Top Bottom