Sıfır iPhone 13 aldım. Arkadaş arka kamera lens koruyucu kullanmam gerektiğini söylüyor. Ben de kamera kalitesini bozacağını düşündüğümden kullanmak istemiyorum açıkçası. Kullanmak gerekir mi ? Gerçekten bu kadar kolay çizilir mi lens
Açıkçası çok fazla iphoen kullandım ayrıca lens koruyucu da kullandım. En dayanıklı kaliteli safir camlı lens de alsam görüntüyü bozuyordu ve gece çekimlerinde ışıklar patlıyordu kesinlikle önermem sonrasında lensleri attım çöpe öyle kullandım farkı daha iyi anladım şuan da 16 pro max kullanıyorum ve bir sorunla karşılaşmadım.Sıfır iPhone 13 aldım. Arkadaş arka kamera lens koruyucu kullanmam gerektiğini söylüyor. Ben de kamera kalitesini bozacağını düşündüğümden kullanmak istemiyorum açıkçası. Kullanmak gerekir mi ? Gerçekten bu kadar kolay çizilir mi lens
Çıkıntılı kılıfım var aynen1-2 ay kullandım. Görüntüyü bozuyor ve normal lense göre çok fazla kirleniyor, sürekli temizlemen gerekiyor. Aktif fotoğraf çekersen kesinlikle önermem, kamerayı çok az kullanırım diyorsan alabilirsin. Çıkıntısı olan bir kılıfın varsa almana hiç gerek yok.
hocam geçen gün motosiklet üstünde seyir halindeyken 14 plus sweatin cebinden fırladı üzerinde şu orjinal 2300 liralık şeffaf kılıf vardı kamerayı o kadar güzel sarıyor ki kılıf kırıldı ama kılcal bir çizik dahi olmadı hiçbiryerde kaliteli bir kılıf alın yeterliSıfır iPhone 13 aldım. Arkadaş arka kamera lens koruyucu kullanmam gerektiğini söylüyor. Ben de kamera kalitesini bozacağını düşündüğümden kullanmak istemiyorum açıkçası. Kullanmak gerekir mi ? Gerçekten bu kadar kolay çizilir mi lens
Kılıf taktın mı tamam zaten. Kameralar bir yere değmiyor. Değse de kolay kolay çizilmiyor.
Spigenin çıkıntılı kılıfı var hocam ben artı olarak lens de takmam gerektiğini düşünüyordum çok sağolunhocam geçen gün motosiklet üstünde seyir halindeyken 14 plus sweatin cebinden fırladı üzerinde şu orjinal 2300 liralık şeffaf kılıf vardı kamerayı o kadar güzel sarıyor ki kılıf kırıldı ama kılcal bir çizik dahi olmadı hiçbiryerde kaliteli bir kılıf alın yeterli