Neler Yeni

IPhone cihazlarda lens koruyucu gerekli mi

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
Sıfır iPhone 13 aldım. Arkadaş arka kamera lens koruyucu kullanmam gerektiğini söylüyor. Ben de kamera kalitesini bozacağını düşündüğümden kullanmak istemiyorum açıkçası. Kullanmak gerekir mi ? Gerçekten bu kadar kolay çizilir mi lens
15 pro var kaliteli bi lens koruyucu taktırdım gürgençlerde yani gram fotoğraf kalitesinden ödün vermiyor bence taktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl fark etmiyor elmas lens koruyucu aldım, lensin camını çıkarıp çerçeveli şekilde kullanmaya başlayınca kameranın dini imanı değişti. :)
Muhtemelen kalitesiz ben 500tl ye taktırdım gürgençlerde gayet süper çekiyor

YazılımKafa

80+ Silver
Sıfır iPhone 13 aldım. Arkadaş arka kamera lens koruyucu kullanmam gerektiğini söylüyor. Ben de kamera kalitesini bozacağını düşündüğümden kullanmak istemiyorum açıkçası. Spigenin kamera kısmı çıkıntılı kılıfı var yine de Kullanmak gerekir mi ? Gerçekten bu kadar kolay çizilir mi lens
Spigenin kılıfı ve lensini kullanıyorum. Kılıfı lense göre yapmamışlar. Dediğin gibi kamera çıkıntısı var. Ama lens takınca lens dışarda kalıyor. Yani arkası zemine doğru olunca lens zemine temas ediyor. Milimetrik bir farktan dolayı böyle ve hiç hoş değil. Kamera lensi alınmalı bence. Kameralar hassas oluyor

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben iphone 14 pro'da lens koruyucu ile kullanıyorum fotoğraf çekmeden önce klasik üstüme silip çekiyorum. Ayrıca telefonu ben bir kez düşürdüm arka koruyucu lensin camı kırıldı. Eğer olmasaydı belki lens kırılabilirdi. İstersen taktırma sana kalmış.

Alıntıyı görüntüle
Eğer kameranın kasa kısmındaki camı kırıldıysa çok daha ucuza hallediliyor, lens de içerde olduğundan kolay kolay 7 bin liralara varan masraflar çıkmıyor. Dışındaki camı tamir ettirmek 1000₺ altı ücret tutuyor.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Emre
Eğer kameranın kasa kısmındaki camı kırıldıysa çok daha ucuza hallediliyor, lens de içerde olduğundan kolay kolay 7 bin liralara varan masraflar çıkmıyor. Dışındaki camı tamir ettirmek 1000₺ altı ücret tutuyor.
sonuç olarak lens koruyuculardan daha pahalı

Top Bottom