10 bine bir sürü yurtdışı kayıtlı telefon bulursun.0 android ile bakınca 2. el o fiyata daha iyileri var 0a 10 bine alcağım android şuan benimkinden kat be kat kötüler
yd android bakarsan senin için çok daha iyi olur onun dışında o fark0 android ile bakınca 2. el o fiyata daha iyileri var 0a 10 bine alcağım android şuan benimkinden kat be kat kötüler
7-8 civarına ne alayım mesela yada altına, pardon yanlış etiketledim seni yusuf0 android ile bakınca 2. el o fiyata daha iyileri var 0a 10 bine alcağım android şuan benimkinden kat be kat kötüler
ne alayım 7-8 civarına meselaşu paraları eski 2. el 3-5 yıllık iphonelara vereceğinize sıfır android alın.
işlemcisine güveniyorsan bırak pubg oynamayı instagrama girerken bile ısınan bir cihaz X . Tabii bir süre sonra alışıyorsun0 android ile bakınca 2. el o fiyata daha iyileri var 0a 10 bine alcağım android şuan benimkinden kat be kat kötüler
çok bakamadım ama poco x3, xiaomi 11 lite 5g falan alabilirsin.7-8 civarına ne alayım mesela yada altına, pardon yanlış etiketledim seni yusuf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne alayım 7-8 civarına mesela