İPHONE için beynim yandı 2 dk bakarmısnız

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
Şimdi İPhone X bakıyorum 10 bin tl A11 işlemci
İPhone SE 2 bakıyorum 7 8 bin tl ama A13 işlemci,

SE daha ucuz ve daha iyi bi sebebi varmı ? yoksa kamerası falan kötüde o yüzdenmi daha ucuz beynim yandı aga

iphone x'i direkt almayın artık bu senelerde kullanılabilecek bir telefon gibi durmuyor çok eski ve evet SE2 daha iyi.

Tasarımdan dolayı Se 2 tutmadı. Ekranı saymazsak her yönden daha iyi denilebilir.

şu paraları eski 2. el 3-5 yıllık iphonelara vereceğinize sıfır android alın.

Se serisi f/p olduğu için öyle tek kamerası var x ile aynı ama x de ayrıyaten telefoto kamerisi daha var x in ekranı daha kaliteli ve daha büyük

x piyasadaki en kötü pile sahip cihaz olabilir. kuzenim almıştı geçen telefoncudan pil sağlığı 90 larda. Tabii ki orj değil ama hiç fark etmez su gibi gidiyor sakın almayın. Bende de xr var illa iphone isityorsanız minimum 11 alın. KESİNLİKLE BU PARALARA ANDROİD ALINMALI

X almayın bence se de ekranı baya küçük kalabilir şu zamanda eğer bütçen 14 15 bine çıkabilliyorsa 11 al derim hem ekranı büyük hem de işlemci olarak aynı

0 android ile bakınca 2. el o fiyata daha iyileri var 0a 10 bine alcağım android şuan benimkinden kat be kat kötüler
yd android bakarsan senin için çok daha iyi olur onun dışında o fark
oled ekran ve çerçeve
batarya
faceid
paslanmaz kasa gibi farkları var günlük kullanıcı olup alo diyorsan x daha mantıklı olur hem satması kolay

0 android ile bakınca 2. el o fiyata daha iyileri var 0a 10 bine alcağım android şuan benimkinden kat be kat kötüler
7-8 civarına ne alayım mesela yada altına, pardon yanlış etiketledim seni yusuf :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu paraları eski 2. el 3-5 yıllık iphonelara vereceğinize sıfır android alın.
ne alayım 7-8 civarına mesela

işlemcisine güveniyorsan bırak pubg oynamayı instagrama girerken bile ısınan bir cihaz X . Tabii bir süre sonra alışıyorsun

7-8 civarına ne alayım mesela yada altına, pardon yanlış etiketledim seni yusuf :D

ne alayım 7-8 civarına mesela
çok bakamadım ama poco x3, xiaomi 11 lite 5g falan alabilirsin.

10 bine tecno camon 30 pro 5g yurtdışı bulunur. eski telefonlara para vermeyin boşuna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,199,339
Üyeler
190,549
Son üye
sw4xns
Geri