İPHONE için beynim yandı 2 dk bakarmısnız

10 bine bir sürü yurtdışı kayıtlı telefon bulursun.
yd telefonların açtırma parası gökten gelmiyor öyle olsa üstüne az ekler 20 bin yapar s22 ultra falan alırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yd android bakarsan senin için çok daha iyi olur onun dışında o fark
oled ekran ve çerçeve
batarya
faceid
paslanmaz kasa gibi farkları var günlük kullanıcı olup alo diyorsan x daha mantıklı olur hem satması kolay
yd ler açma parası pahalı malesef

kayıt bitince napacam

Batarya sağlığı yüksek olsa bile bu cihazlar günde en az 2-3 kere şarja takmanızı gerektirecek. Onun yerine ikinci el S20FE - S21 falan rahatlıkla bulursunuz şu cihazlardan kesinlikle uzak durun.

se 2 5000 liraya vodofone a gelmişti param yok diye alamadım ama sonra çöp olduğunu anladım
iPhone X alınmaz artık güncellemesi de bitti

Batarya sağlığı yüksek olsa bile bu cihazlar günde en az 2-3 kere şarja takmanızı gerektirecek. Onun yerine ikinci el S20FE - S21 falan rahatlıkla bulursunuz şu cihazlardan kesinlikle uzak durun.
reis şuanki telefonumdan iyi olsun yeter şarj umrumda olmaz şuanki telefon günde 4 -5 kez takıyorum

Neyse Tamam o zaman aynı fiyata
note 10 plus ? galaxy

bütçeyi zorla az daha iphone 11 model bak derim

yd telefonların açtırma parası gökten gelmiyor öyle olsa üstüne az ekler 20 bin yapar s22 ultra falan alırdım

kayıt bitince napacam
Hepsi pahalı değil bedava/ucuz olan cihazlar da var

s20fe / s21 bakmak daha mantıklı olur bence. (iphone istiyorsan 11 altına düşme derim ama 11 de kötü telefon bence.)
iphone 11 alacak kadar paran çıkarsa s22, s22+ falan bakabilirsin.

kayıt bitince napacam
redmilerin bazı modellerine evde yada internet kafede kendinde atarsın

SE dediğin telefonlar eski tasarıma sahip ama güçlü işlemcisi olan modellerdir. En kötü 12 altını almamak lazım bütçeni biraz zorlamanı tavsiye ederim.

ekleme yaparak yurtdışı sıfır düşünülebilir yakın zamanda yurtdışı 16E almayı planlıyordum fakat aynı fiyata 15 almak daha mantıklı geldi tek kamera ve fotoğraf çekmeyi seven biriyim yeni spotlar keşfediyorum gidip uçak fotoğrafları çekmek istiyorum şuan kaçak note 10 s kullanıyorum çektiğim bir fotoğrafı aşağıya bıraktım 10x ile çekmiştim hepsini

şuana kadar çeşit çeşit redmi kullandım. 2. yılda hepsi çöpe dönmeye başlıyor. kasıyor, mi nin güvenlik sistemide berbat. Sadece samsung veya iphone o yüzden
2500₺ verdim ve hala şarj girip girip çıkıyor değmesem bile kendi kendine çıkıyor

tamirde makro kamerayı söktüler arıza çıkartıyor diye makro kamerası yok arka kapak çizik çerçeve sağ alt köşesi yamuk parmak izi çalışmıyor değiştirmek istiyorum da şuan değiştiremem

+ olarak 15 aldıktan sonra yanımda zaten j7 prime gezdiriyorum bozuk telefon çalışmıyor okulda onu veriyorum kendi telefonum bende kalıyor pek güvenemiyorum oraya vermeye o yüzden 15 alıp yanına 4k civarına temiz face id çalışan 8 plus alıp i cloud ile arama göndermeyi interneti vs onunla yaparım

Ekler

• 1742059079590.jpeg
    1742059079590.jpeg
    29.5 KB · Hit: 22
  • 1742059085314.jpeg
    1742059085314.jpeg
    33.8 KB · Hit: 19
Son düzenleme:
ekleme yaparak yurtdışı sıfır düşünülebilir yakın zamanda yurtdışı 16E almayı planlıyordum fakat aynı fiyata 15 almak daha mantıklı geldi tek kamera ve fotoğraf çekmeyi seven biriyim yeni spotlar keşfediyorum gidip uçak fotoğrafları çekmek istiyorum şuan kaçak note 10 s kullanıyorum çektiğim bir fotoğrafı aşağıya bıraktım 10x ile çekmiştim hepsini

2500₺ verdim ve hala şarj girip girip çıkıyor değmesem bile kendi kendine çıkıyor

tamirde makro kamerayı söktüler arıza çıkartıyor diye makro kamerası yok arka kapak çizik çerçeve sağ alt köşesi yamuk parmak izi çalışmıyor değiştirmek istiyorum da şuan değiştiremem

+ olarak 15 aldıktan sonra yanımda zaten j7 prime gezdiriyorum bozuk telefon çalışmıyor okulda onu veriyorum kendi telefonum bende kalıyor pek güvenemiyorum oraya vermeye o yüzden 15 alıp yanına 4k civarına temiz face id çalışan 8 plus alıp i cloud ile arama göndermeyi interneti vs onunla yaparım
Yurtdışı alınmaz hocam illa alacağım diyorsan 15/16 pm almanı tavsiye ederim. Fotoğraf işiyle uğraşıyorsan altı sana gelmez.

Yurtdışı alınmaz hocam illa alacağım diyorsan 15/16 pm almanı tavsiye ederim. Fotoğraf işiyle uğraşıyorsan altı sana gelmez.
profesyonel olarak değil keyfi sadece hem bütçeyi zorlayamam daha fazla 20k 25k ya kapalı kutu 15 bulabiliyorum hem büyük sevmiyorum pro max almam maksimum pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,655
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri