Neler Yeni

iPhone (ios) alınır mı?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Model Öneremem Ama Şunları Söyleyebilirim APK İndiremeyeceğini Bilmen Gerek Ve Güzel Bakmalısın Telefona Bi Kırıldımı 1 Android Telefon Parası
Ben 4 yıllık android telefonuma temiz baktıysam onada temiz bakacağıma eminim apk ile pek işim olmuyor ve kameraya ihtiyacım cok var instagram kullanıyorum sıklıkla
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone tek avantajı kamerası yoksa pek bir farklılığı yok hatta android candır
Bu söyleminizi çok yanlış buluyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Ben 4 yıllık android telefonuma temiz baktıysam onada temiz bakacağıma eminim apk ile pek işim olmuyor ve kameraya ihtiyacım cok var instagram kullanıyorum sıklıkla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu söyleminizi çok yanlış buluyorum
Bro Al O Zaman Tavsiye Ederim Gerçekten İOS Başka Bi Seviye Ama Ben Androidciyim Onuda Belirteyim Ama Şöyle Bir Gerçek Var İOS Un Verimliliği Performansı Tasarımı Şıklığı Ve Sadeliği Hiçbir Telefonda Yok Bende Bi Ara İphone 12 Mini Çok Beğeniyordum Ama Çok Fiyatı Arttı Alamadım Size Şimdiden Hayırlı Olsun Gözünüz Kapalı Alabilirsiniz İphone Ama Minimum İphone 12 Olmalı 11 Ölü Şuan

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Bro Al O Zaman Tavsiye Ederim Gerçekten İOS Başka Bi Seviye Ama Ben Androidciyim Onuda Belirteyim Ama Şöyle Bir Gerçek Var İOS Un Verimliliği Performansı Tasarımı Şıklığı Ve Sadeliği Hiçbir Telefonda Yok Bende Bi Ara İphone 12 Mini Çok Beğeniyordum Ama Çok Fiyatı Arttı Alamadım Size Şimdiden Hayırlı Olsun Gözünüz Kapalı Alabilirsiniz İphone Ama Minimum İphone 12 Olmalı 11 Ölü Şuan
10 yıldır bende androidciydim simdi ioscu olma zamanı geldi gibi cok pahalı ama yapcak bişey yok işte hükümetede iphone almak lazım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
13 al çokta önemli fark yok 13te taş gibi
o aradaki farka airpods 20w şarj aleti kılıf kırılmaz cam falan alırım diye düşünüyorum uydu özelliğide türkiyede yokmuş zaten

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
o aradaki farka airpods 20w şarj aleti kılıf kırılmaz cam falan alırım diye düşünüyorum uydu özelliğide türkiyede yokmuş zaten
Airpods neyse ama diğerlerine o kadar para baymana gerek yok

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
12 kullanıyorum, pişman olmazsın iOS candır…

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Arkadaşlar şu an 18 yaşımdayım 10 yaşımdan beri android kullandım artık değişiklik istiyorum yani ios'u merak ediyorum 30k bir bütçem var bu bütçede iphone marka telefon alınır mı alınırsa ne model önerirsiniz?
Al keyfine bak reis. 14 filan alma.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru