şahin doğan
80+ Platinum
İphone 14, İphone 14 plus, İphone 13 Pro, Pro max. Bu cihazlar dışında cihaz almayın.
O bütçelere çıkmışken son nesil bir telefon almamak aptallıktan başka bir şey değil. Önceki nesillerin önerdiğim cihazlardan bir artısı yok.neden
30 bin tl bir telefon için çok yüksek motosiklet bile o kadar etmiyor; soruna gelecek olursak ıphone 11 al geç yarı para cebinde dursunArkadaşlar şu an 18 yaşımdayım 10 yaşımdan beri android kullandım artık değişiklik istiyorum yani ios'u merak ediyorum 30k bir bütçem var bu bütçede iphone marka telefon alınır mı alınırsa ne model önerirsiniz?
işte aradaki teknoloji farkına değmiyorsa ne gerek var o kadar para vermeye arkadaşlar diyor ki mesela 13 ile 14 arasında pek fark yok 13 almanı tavsiye ederim, kimisi diyor ki 13 pro almanı tavsiye ederim nedeni şöyle şöyle senin dediğinde son nesil almazsan aptalsın çünkü son nesil abi diyorsunO bütçelere çıkmışken son nesil bir telefon almamak aptallıktan başka bir şey değil. Önceki nesillerin önerdiğim cihazlardan bir artısı yok.
O kadar para veriyorsun eski nesil alıp daha az kullanıyorsun. Gerisi sana kalmış param çöpe gitsin diyorsan 12 pro max al.işte aradaki teknoloji farkına değmiyorsa ne gerek var o kadar para vermeye arkadaşlar diyor ki mesela 13 ile 14 arasında pek fark yok 13 almanı tavsiye ederim, kimisi diyor ki 13 pro almanı tavsiye ederim nedeni şöyle şöyle senin dediğinde son nesil almazsan aptalsın çünkü son nesil abi diyorsun
bu paralara zaten zam geldiği için çıktım ona bakılırsa bu bütçelere çıkabilen gitsin 10k fln daha katsın 14 pro max fln alsın bu tavsiyelerin sonu olmaz çünkü böyle bir mantıkla elimde 30k para var max 31k cıkabilirimO kadar para veriyorsun eski nesil alıp daha az kullanıyorsun. Gerisi sana kalmış param çöpe gitsin diyorsan 12 pro max al.
Böyle bir açıklama mı var :diphone tek avantajı kamerası yoksa pek bir farklılığı yok hatta android candır
Android ile Android cihatlar arasında bluetooth bağlantısı kurulur iphonelerla bu bağlantı kurulamazBöyle bir açıklama mı var :d
Neden android candır ?
Tamam kral anlaşıldı.Android ile Android cihatlar arasında bluetooth bağlantısı kurulur iphonelerla bu bağlantı kurulamaz
Model Öneremem Ama Şunları Söyleyebilirim APK İndiremeyeceğini Bilmen Gerek Ve Güzel Bakmalısın Telefona Bi Kırıldımı 1 Android Telefon ParasıArkadaşlar şu an 18 yaşımdayım 10 yaşımdan beri android kullandım artık değişiklik istiyorum yani ios'u merak ediyorum 30k bir bütçem var bu bütçede iphone marka telefon alınır mı alınırsa ne model önerirsiniz?