Jail brack olmadan imkansız diye biliyorum jail brack çok kolay bişe amaMehraba elimde iphone 6S 64 GB bulunmakta bu cihazda şuan ios 15.7.8 kurulu malum cihazda 2 çekirdek işlemci 2 gb ram bulunmakta cihazın yükünü azaltmak için ios 14 düşürmek istiyorum jalibreak olmadan nasıl yapabilirim
Evt oluripsw gibi sitelerden yazılımı yükleyip 3u tools programda kurmayı düşünüyorum
Ama 3u toolsta telefonu pcye bağlanınca biraz bile anlıyosan karıştırım orda 14 iosu bulup kurabilirsinipsw gibi sitelerden yazılımı yükleyip 3u tools programda kurmayı düşünüyorum
baktım daha önceden jalibreak listesinde var ama flash listesinde yokEvt olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama 3u toolsta telefonu pcye bağlanınca biraz bile anlıyosan karıştırım orda 14 iosu bulup kurabilirsin
Biraz daha karıştırmanı öneririm çünkü ben iphone 4 jail brack yapıodum ve buluodum 6.0.2 bişe buluodum yanibaktım daha önceden jalibreak listesinde var ama flash listesinde yok
Onu bilmiom ve mesaj yazcan zaman cevap olarak yaz sana yardımcı olayımjalibreak atarsak cihazda imei gidermi
Jailbreak attığın için IMEI gitmez ama Jaılbreakden dolayı IMEI gidebilir. Bütün sistemi jailbreak sahibine veriyorsun gibi düşün.jalibreak atarsak cihazda imei gidermi
Hocam sana önerim direk al ios 14 ü iphone 6s depolamasının içine at kurulu olarakjalibreak atarsak cihazda imei gidermi
Bende iphone SE 1.NESILI ios 14 yapmak istiyom 15.7.8 şuanMehraba elimde iphone 6S 64 GB bulunmakta bu cihazda şuan ios 15.7.8 kurulu malum cihazda 2 çekirdek işlemci 2 gb ram bulunmakta cihazın yükünü azaltmak için ios 14 düşürmek istiyorum jalibreak olmadan nasıl yapabilirim