Neler Yeni

İPHONE MODEL NUMARASI VE SERİ NUMARASI ÇAKIŞMASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
mouseavcisi11
selam 2 gün önce 16 pro aldım cihaz swap cihaz olduğunu söyledi satan telefoncu ama cihaz model numarası m ile başlıyor. yani sıfır demek. ben kendim 3utools ile parçaların orjinalliklerini sorguladım ve %100 puan verdi hiçbir sıkıntı çıkmadı ve seri numarasını girince 1978 gibi bir satın alma tarihi gösteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet sanırım bir kısım dolandırıldım fakat cihazın parçaları orjinal ondan eminim

beyler seri numarası d ile başlıyor model numarası m ile

izooo123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
izo
selam 2 gün önce 16 pro aldım cihaz swap cihaz olduğunu söyledi satan telefoncu ama cihaz model numarası m ile başlıyor. yani sıfır demek. ben kendim 3utools ile parçaların orjinalliklerini sorguladım ve %100 puan verdi hiçbir sıkıntı çıkmadı ve seri numarasını girince 1978 gibi bir satın alma tarihi gösteriyor

evet sanırım bir kısım dolandırıldım fakat cihazın parçaları orjinal ondan eminim

beyler seri numarası d ile başlıyor model numarası m ile
Cihaz swapsa sıkıntı yok sıfır cihaz zaten, parçaların orijinal olup olmadığını 3utools ile anlayamazsın göstermez çip ile kandırılan cihazlarda ve toplama cihazlarda, cihazın sıfır aklın kalmasın yani.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
mouseavcisi11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz swapsa sıkıntı yok sıfır cihaz zaten, parçaların orijinal olup olmadığını 3utools ile anlayamazsın göstermez çip ile kandırılan cihazlarda ve toplama cihazlarda, cihazın sıfır aklın kalmasın yani.
cihaz sıfırmış telefoncuya götürdüm daha önce açılmadı dedi. bunlar sıfır orjinal cihazmız burdaki telefoncular kutuyu çakma takıp satıyorlar bunun nedeni yurtdışından gelirken daha rahat gelmesi için

Top Bottom