İPHONE MODEL NUMARASI VE SERİ NUMARASI ÇAKIŞMASI

mouseavcisi11

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
47
selam 2 gün önce 16 pro aldım cihaz swap cihaz olduğunu söyledi satan telefoncu ama cihaz model numarası m ile başlıyor. yani sıfır demek. ben kendim 3utools ile parçaların orjinalliklerini sorguladım ve %100 puan verdi hiçbir sıkıntı çıkmadı ve seri numarasını girince 1978 gibi bir satın alma tarihi gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet sanırım bir kısım dolandırıldım fakat cihazın parçaları orjinal ondan eminim

beyler seri numarası d ile başlıyor model numarası m ile

selam 2 gün önce 16 pro aldım cihaz swap cihaz olduğunu söyledi satan telefoncu ama cihaz model numarası m ile başlıyor. yani sıfır demek. ben kendim 3utools ile parçaların orjinalliklerini sorguladım ve %100 puan verdi hiçbir sıkıntı çıkmadı ve seri numarasını girince 1978 gibi bir satın alma tarihi gösteriyor

evet sanırım bir kısım dolandırıldım fakat cihazın parçaları orjinal ondan eminim

beyler seri numarası d ile başlıyor model numarası m ile
Cihaz swapsa sıkıntı yok sıfır cihaz zaten, parçaların orijinal olup olmadığını 3utools ile anlayamazsın göstermez çip ile kandırılan cihazlarda ve toplama cihazlarda, cihazın sıfır aklın kalmasın yani.

Son düzenleme:
Cihaz swapsa sıkıntı yok sıfır cihaz zaten, parçaların orijinal olup olmadığını 3utools ile anlayamazsın göstermez çip ile kandırılan cihazlarda ve toplama cihazlarda, cihazın sıfır aklın kalmasın yani.
cihaz sıfırmış telefoncuya götürdüm daha önce açılmadı dedi. bunlar sıfır orjinal cihazmız burdaki telefoncular kutuyu çakma takıp satıyorlar bunun nedeni yurtdışından gelirken daha rahat gelmesi için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri