louis bloom
80+ Silver
kısa net cevap : IOS > Android
Sende kaç vardıiPhone’un havası var
13 pro maxSende kaç vardı
parası olan alır neden bu kadar takılıyorsunuz.Hayatım boyunca sayısız android kullandım şu an iphone 13 kullanıyorum, sistemin kapalı olması ve fiyatı dışında pek bir eksisi yok ben aldığımda 12.000tl idi, 20.000tl'ye yakın olan fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Anlamadığım şey ise 9000tl bandına s21fe varken insanların hala üstünden yıllar geçmiş iphone modellerine yönelmesi. 2022 senesinde iphone 11, XR tarzı telefonlar alınmaz alanlar kendilerini kandırıyordur. O ekrana o bataryaya bu paralar verilmesi çok saçma.
Bir başka anlamadığım şey ise tek yaptığı instagrama girmek veya tarayıcı kullanmak olan insanların Iphone>Android diye gezmesi, bu yaptığınız basit işleri zaten herhangi bir telefona yapabilirsiniz hani neye dayanarak iphone>android diyorsunuz. Hepsinin kendi artıları var hiçbir şey kurcalamayan basit bir kullanıcı iseniz bütçenize göre en iyi telefon hangisiyse onu alın. Boş yere 5000tl fazla verip iphone olsun diye triplere girmeye gerek.
almalarına takılmıyorum iphone>android demelerini anlamıyorum. Herkesin kendi parası ve kendi seçimleri bana saçma geliyor sadece.parası olan alır neden bu kadar takılıyorsunuz.