Neler Yeni

Iphone neden bu kadar para veriyolar?

louis bloom

80+ Silver
kısa net cevap : IOS > Android

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
iPhone'un teknik özelliklerini androidden öne çıkan tarafları, ios un ne kadar stabil olduğu vs vs bu tarz şeyler bir kenara
Marka ve ürünün tr de önemi çok, ihtiyacı olan kadar sırf "abi ayfon ya" diye alan çok insan var, insanlar kendini göstermeye ve bi şekilde bak bende para var vs demeye çalışıyor. Herkes böyle değil elbette ama böyle olan insanlarda var

beşyüz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem Yıldırım
iphone anlatılmaz yaşanır ya İp x kullanıyorum şiir gibi telefon

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
dediklerinize katılmıyorum
x kişisinde ıphone 13 var diye sorgulayacağına , bende neden yok diye sorgula.
doğru soruyu sormak zeka gerektirir.

Azief

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Azief
Hayatım boyunca sayısız android kullandım şu an iphone 13 kullanıyorum, sistemin kapalı olması ve fiyatı dışında pek bir eksisi yok ben aldığımda 12.000tl idi, 20.000tl'ye yakın olan fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Anlamadığım şey ise 9000tl bandına s21fe varken insanların hala üstünden yıllar geçmiş iphone modellerine yönelmesi. 2022 senesinde iphone 11, XR tarzı telefonlar alınmaz alanlar kendilerini kandırıyordur. O ekrana o bataryaya bu paralar verilmesi çok saçma.

Bir başka anlamadığım şey ise tek yaptığı instagrama girmek veya tarayıcı kullanmak olan insanların Iphone>Android diye gezmesi, bu yaptığınız basit işleri zaten herhangi bir telefona yapabilirsiniz hani neye dayanarak iphone>android diyorsunuz. Hepsinin kendi artıları var hiçbir şey kurcalamayan basit bir kullanıcı iseniz bütçenize göre en iyi telefon hangisiyse onu alın. Boş yere 5000tl fazla verip iphone olsun diye triplere girmeye gerek.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
iOS > Nvdia
Android > Amd

Buna bakarak karar verebilirsin :)

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Hayatım boyunca sayısız android kullandım şu an iphone 13 kullanıyorum, sistemin kapalı olması ve fiyatı dışında pek bir eksisi yok ben aldığımda 12.000tl idi, 20.000tl'ye yakın olan fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Anlamadığım şey ise 9000tl bandına s21fe varken insanların hala üstünden yıllar geçmiş iphone modellerine yönelmesi. 2022 senesinde iphone 11, XR tarzı telefonlar alınmaz alanlar kendilerini kandırıyordur. O ekrana o bataryaya bu paralar verilmesi çok saçma.

Bir başka anlamadığım şey ise tek yaptığı instagrama girmek veya tarayıcı kullanmak olan insanların Iphone>Android diye gezmesi, bu yaptığınız basit işleri zaten herhangi bir telefona yapabilirsiniz hani neye dayanarak iphone>android diyorsunuz. Hepsinin kendi artıları var hiçbir şey kurcalamayan basit bir kullanıcı iseniz bütçenize göre en iyi telefon hangisiyse onu alın. Boş yere 5000tl fazla verip iphone olsun diye triplere girmeye gerek.
parası olan alır neden bu kadar takılıyorsunuz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ya telefona bu kadar para vermek saçma bence. S20FE alıcan tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Daha üstü tamamen kişisel tatmin ve zevk yani. Hele S20 FE yerine gidip XS veya ip11 alanlar direkt fanboy.

Hala iPhone da bluetooth çalışmıyor diyenler falan var. Her türlü cihaza bağlanıyor. Sadece bluetooth ile başka cihazlarla veri transferine izin vermiyor. Ayrıca bluetoothla veri gönderme mi kaldı? Eskiden şarkı falan yollardık o da kalmadı zaten.Fotoğrafları da whatsapp telegramdan falan gönderebiliyoruz. Adamlar dosya transferi için zaten çok daha iyi bit AirDrop koymuşlar. Bluetoothla dosya göndermeye 40 kere takla attırır.

iPhonelar androidlerden daha uzun ömürlü. iPhone 7 yi yıllarca kullandım bu sene 12 aldım. Bu da uzun süre gider. Parası olmayanların ona para mı verilir falan demesini de anlamıyorum. Satarken de değer kaybetmiyor. Şimdi gidip S22 alsam seneye S23 çıkınca kimse yüzüne bakmayacak, piyasası çok çabuk düşüyor android telefonların.

Apple ekosistemi diye de bir şey var . Mac telefon saat ve kulaklık beraber çok iyi çalışıyor. İnsanın işini çok kolaylaştırıyor.

The Batman

80+ Silver
Ayni seyi siva yapip satiyorlar buna vercegime asus rog phone 5 alirim canavar gibi telefon

Top Bottom